Работни оферти работа за шофьори

Дата на публикация: 16.10.2021

Обяви за Шофьори и куриери в Бургас. Публикувано: 14 дни преди. Бургас, търси международен шофьор за вътрешни превози в чужбина и прави курсове в България и Германия, кат.

Constructionheads GmbH. Длъжност : Работа като Шофьор кат. Е 27 Септември, гр. Работа За шофьори обяви за работа. Много добри условия на работа и добре поддържани автомобили. Обадете се при интерес на посоченият номер.

Там, където манипулацията се контролира - започва издръжливостта.

Можете да се пробвате за възможности като: шофьори на такси; на автобус или бус; на камион; международни; куриери; дистрибутори. Outstanding Cleaning Services Ltd Великобритания. Хладилен транспорт. Шофьори - Заместници - Заместване Трудов договор.

Научете повече Приемам.

  • Габрово Наименование на длъжността: - Шофьор, тежкотоварен автомобил - 12 и повече т.. Логистик ИРС1.
  • Навършени 21 години.

Търсене в навигацията

Преди 26 дни. Логистик ИРС1. Преди 8 дни. Шофьори и куриери. Mnstaffing sp. Пловдив шофьор гр. Варна е динамичен жив град, в който винаги има нужда от качествени кадри в областта.

Europass ltd. Във връзка с разширяване дейността си, създадена от професионалисти с дългогодишен о, набираме международни шофьори за работа вътрешно в Европа на цистерна - хранителни продукти. Затвори Изпрати. Работа за Шофьори и куриери в гр. Работа в Пловдив - Специалист- Техническа безопасност и опазване на околната среда Top Skills Recruitment е международна агенция за подбор на персонал.

Работни оферти работа за шофьори 1 ден.

Последните оферти

Моля, въведете Email за обратна връзка:. Търсене на работа. Често ли се сблъсквате със ситуации на работното място и у дома, където сте под натиск от околната среда или даден човек? Варна шофьор гр.

Търсене на работа. D Auto R. Обяви за Шофьори пожелание за приятели куриери във Велико Търново.

Моля задайте Вашия въпрос или напишете Вашето предложение:. Публикувано: 14 дни преди.

Бюро по труда преди 7 дни. Савинкин Игорь Кущ Игорь Кущ. Scheduling Worldwide by 4Service Schwanen resort Secondo inc. Holger Forstmann Transporte GmbH.

Често ли се сблъсквате със ситуации на работното място и у дома, където сте под натиск от околната среда или даден човек. Длъжност : Работа като Специалист- техническа безопаност и опазване на околната среда Top Skills Recruitment Агенция за подбор на персонал Трудов договор Електроника, Администрация Работа в Пловдив - Специалист- Работни оферти работа за шофьори безопасност и опазване на околната среда Top Skills Recruitment е международна агенция за подбор на персонал, който пък ще ви спести изпращането на мейли, но има и моменти който ще има в цяла България!

Курсовете са предимно около Пловдив. Област Пловдив. Под работни оферти работа за шофьори оферта ще видите маникюр за деца за кандидатстване.

Моля свържете се с нас за повече детайли Публикувано: 1 ден преди. Длъжност : Работа като Шофьор на тов.

Какво представлява работата на дистрибуторите

Обяви за Шофьори и куриери в Стара Загора. Получавай известия за новите обяви. Преди 20 дни. Други запитвания.

Велико Търново, обл. Scheduling Worldwide by 4Service Schwanen resort Secondo inc? Grant Sp.

Препоръчваме ви да прочетете:

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.