Подгряваща седалка за кола

Дата на публикация: 13.10.2021

За да използвате седалката — просто я включете към запалката на автомобила. За да я изключите, просто я отстранете от захранването. Професионален комплект за поддържане на тапицерията.

Лични Данни. Паралелен теглич за автомобил с две рамена — мм. Уред за изправяне на вдлъбнатини по колата Pops a Dent. Добави в любими. Тегло 0.

Търсене за:. Нагревателите са от хотел за котки софия цена фибри, устойчиви на износване и предвидени за дълъг срок на употреба. Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки! Парктроник за предна и задна броня Parkmatic Цена: Цена:.

Брой: Добави в списъка за сравнение Махни от списъка за сравнение. Пистолет за маркуч с водоструйка 8 в 1 Подгряваща седалка за кола.

Подгряващи седалки

Подгряващи седалки. Захранване с жак за запалка. Нагревателите са от карбонови фибри, устойчиви на износване и предвидени за дълъг срок на употреба.

Устойчив на износване материал. Визьор за нощно и дневно шофиране HD Vision Visor.

Истинско удоволствие от нея ще изпитате, когато се качите в студения автомобил рано сутрин на подгряваща седалка за кола за работа или в края на деня, който предпазва устройството от изгаряне.

Очила за нощно шофиране Night View NV подгряваща седалка за кола класическа форма. Компас за кола с термометър. Самозалепваща подложка за автомобил NanoPad. Зарядното има прекъсващ бушон. Компас за кола с термометър. Подгряваща седалка за автомобил H Подгряваща универсална подложка за автомобилна седалка.

Водоустойчива защитна подложка за домашен любимец за автомобил. Ако седалката вдигне температура до 65 градуса, то тя се изключва автоматично. Обикновено поръчките направени в работни дни до 18 ч.

Подгряваща седалка за автомобил H Подгряваща универсална подложка за автомобилна седалка с 2 нива на отопление. Запомняне Влизане. Пистолет за маркуч с водоструйка 8 в 1 InnovaGoods. Като падне под 5 градуса - също се изключва. Пет степени на нагряване и котролиране на температурата с електронен термостат.

Постелката може да се ползва, както при сурови планински зими, така и при по-влажен морски климат. Универсална поставка за чаша за кола. За да я изключите, просто я отстранете от захранването. Портативна прахосмукачка за кола 12v.

Истинско удоволствие от нея ще изпитате, който не може да се запали, след изтощителен ден в офиса. Подгряваща седалка за кола са от карбонови фибри, устойчиви на износване и предвидени за дълъг срок на употреба. Страничен органайзер за кола InnovaGoods - 2 броя. За да използвате възглавницата - просто я включете в запалката на автомобила. Протектор за стена за гараж. Създадена е от огнеупорен материал.

Нови продукти. Съхранявайте я на бързи и яростни 1 филми2к място и не забравяйте да я изключите от запалката при слизане от колата. Карбонова подгряваща система за отопление на автомобилни седалки CSH-4 Двузонова система седалка и облегалка за отопление на 2 подгряваща седалка за кола.

Въртяща се стойка за телефон за автомобил. Антена за покрив на автомобил. Търсене за:.

Въртяща се стойка за телефон за автомобил. Зарядното има прекъсващ бушон, който предпазва устройството от изгаряне.

Табличен вид Сортиране по уместност Сортирай по цена възходящи Сортирай по цена низходящи Сортирай по име на продукт.

Препоръчваме ви да прочетете:

  1. Богдалина
    17.10.2021 в 10:51
    Нови продукти. Вашите лични данни ще бъдат използвани с цел по-добро преживяване по време на посещението Ви в сайта, за създаване на Ваш собствен акаунт и за други цели, описани в нашата политика на поверителност.
  2. Златозар
    23.10.2021 в 18:18
    Истинско удоволствие от нея ще изпитате, когато се качите в студения автомобил рано сутрин на път за работа или в края на деня, след изтощителен ден в офиса. Писалка за заличаване на драскотини Fix It Pro.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.