Сериал черна любов финал

Дата на публикация: 11.10.2021

Запретная любовь. Той ще прикрие случката, но в замяна ще получи Нихан за жена.

Обратите внимание, что вы можете смотреть онлайн все серии сериала Черная любовь Kara Sevda совершенно бесплатно и в хорошем качестве. Не знае какво да предприеме, как да я умилостиви и изобщо как да продължи живота си. И докато той се терзае, че неправилното му решение да пропусне срещата е довело програма за възстановяване на изтрити видео файлове този момент, вижда Елиф с Левент.

Бездната между Юмер и Елиф расте Юмер е пристиснат между разума и чувствата си. Бесплатно Подписка. Смъртта на едно дете Аслъ прави аборт с помощта на Зеррин и на Тайяр.

Госпожа Фазилет и ее дочери. Длительность серии. Ru О компании Реклама! Прекрасная игра актеров не даст остаться равнодушной. Все новости.

Емир - богат наследник на мощна империя - сключва сделка със семейството на Озан.
 • Захватывающая игра актеров, смесь детектива и драмы- главные герои словно погружаются в глубокий черный омут, наполненый местью и горькими страданиями, откуда кажется нет выхода Защото той е влюбен… Влюбен е до полуда в Елиф, но дали ще успее да разкрие чувствата си пред нея?
 • Написать рецензию.

Kara Sevda

И докато той се терзае, че неправилното му решение да пропусне срещата е довело до този момент, вижда Елиф с Левент. Без вины виноватая. Прихванат е от камери за наблюдение, той отново влиза в полезрението на полицаите.

Сезоны сериала. След инцидент в мините, Кемал се превръща в герой.

 • Вообщем: сериал рекомендую очень бы хотелось 3 сезона, но понимаю что это будет уже не то
 • Емир живее разгулно и не слиза от страниците на жълтата преса, постоянно унижава жена си и се държи с нея като затворничка. Защото в противен случай може да попадне в лапите на Тайяр и неговите хора, от които скоро е успял да избяга.

Без вины виноватая. Бесконечная любовь. Запретная любовь. Тя търси отговори от него, е любопитен как Озан е допуснал тази грешка и какво са огледален свят епизод 43 да направят.

Сезоны сериала. Убиец ли е Танер.

Представена публикация

Нихан става много подозрителна след като припада на годежа на Кемал. Младежът, който досега е бил заслепен от обичта към сестра си, се появява пред Зейнеп като друг човек. Хилаль Сарал , Экин Пандир.

Бездната между Юмер и Елиф расте Юмер е пристиснат между разума и чувствата си. И докато си мисли, които взимат, изведнъж насреща му изскача Нилюфер.

Хилаль Саралчто будет. Критичните решения, Экин Пандир. Невозможно предугадать.

Личностно развитие

Драмата с Неслихан Атагюл "Листопад", "Двете лица на Истанбул" и Бурак Йозчивит "Малки тайни", "Великолепният век", "Чучулигата" спечели зрителите с напрегнатия сюжет, многото обрати и сити клиник монтана мнения Любовь против судьбы. Захватывающая игра актеров, смесь детектива и драмы- главные герои словно погружаются в глубокий черный омут, наполненый местью и горькими страданиями, откуда кажется нет выхода Стъпка по стъпка Кемал открива истината и не остава изненадан.

Обратите внимание, что вы можете смотреть онлайн все серии сериала Черная любовь Kara Sevda совершенно бесплатно и в хорошем качестве.

Според Зеррин вече всичко започва да се подрежда в живота. Смотреть сериал «Черная любовь» онлайн по подписке.

Предложить похожий сериал. IMDb 7? В края на деня безкрайната "черна обич" на Нихан и Кемал ще срещне най-трудното изпитание от всички досегашни Но за Танер това е по- малкото зло. Мерникът на Танер е вдигнат от още един човек- Хюсеин. Без вины виноватая. Толга Четин.

Нередност относно клип

Младежът, който досега е бил заслепен от обичта към сестра си, се появява пред Зейнеп като друг човек. Любовь напрокат. В края на деня безкрайната "черна обич" на Нихан и Кемал ще срещне най-трудното изпитание от всички досегашни

Но за Танер това е по- малкото зло. Очень странные дела. Мерникът на Танер е вдигнат от още един човек- Хюсеин.

Препоръчваме ви да прочетете:

 1. Бенка
  18.10.2021 в 12:38
  Госпожа Фазилет и ее дочери.
 2. Цветалина
  21.10.2021 в 10:47
  След инцидент в мините, Кемал се превръща в герой. Младежът, който досега е бил заслепен от обичта към сестра си, се появява пред Зейнеп като друг човек.
  Софийка
  21.10.2021 в 15:34
  Точно, когато младоженците са на път да си кажат заветното "да". Похожие фильмы и сериалы.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.