Професионално портфолио на учител в детска градина

Дата на публикация: 11.10.2021

Views Total views. From embeds 0. Как поддържате връзка с учениците, получавате ли обратна връзка от тях за преподаването си?

След подбора по документи допуснатите до събеседване кандидати ще бъдат уведомени допълнително за мястото, датата и часа на провеждането му. Elena Iwanowateacher гр. You also get free access to Scribd! Tatiana Ivanova необходими документи при технически преглед, детски учител Follow.

Портфолио на Татяна Иванова-детски учител. Instant access to millions of ebooks, audiobooks, magazines, podcasts, and more. Автобиография; 2.

След подбора по документи допуснатите до събеседване кандидати ще бъдат уведомени допълнително за мястото, датата и часа на провеждането му. Ефективни техники за речево общуване I 27 ное. Добрич ул. Най-големият подарък за мен е благодарността на моите ученици. Придобита квалификация Удостоверение за квалификация на педагогически специалисти за присъден 1 квалификационен кредит на тема"Методика за обучение на децата и учениците по безопасност на сладкиш с едно яйце и сладко по пътищата".

В крайна сметка причината съвсем не е в отношението към детето, а в това, че т о не се вписва в режима на детската градина и в детския колектив. Activate your free 60 day trial. Автобиография; 2.
 • Например: «Моля ви да поговорите вкъщи с него, като го попитате как се е чувствал в момента, когато е ударил детето и как се чувства сега, след два дни».
 • Paper inventions for readers, writers and other adventurers Prima Pappa с грижа за вашето бебе.

Recommended

Слайд, за който няма подходяща информация, следва да се изтрие. Професионален профил на професият Професията детски учител заема важно място в българското общество поради факта, че децата са бъдещето на всяка една нация и тяхното правилно възпитание предполага за едно добро бъдещо развитие.

Учебна дейност 4. Материалното богатство не е моя цел, неговото творение може да просъществува. Ученикът не е съд, който трябва да бъде запълнен, а факел, който трябва да бъде запален.

 • You can change your ad preferences anytime. За да разкажем на родителя за недоброто поведение на детето му, може да се изпользва също «принципът на сандвича»: добрата информация за детето да предшества от лошата, а краят на разговора трябва да се ориентира отново към «добрата» информация.
 • Show related SlideShares at end. The SlideShare family just got bigger.

Автобиография; 2? Професионално портфолио на учител в детска градина Новини Актуални теми Профил на купувача Търгове и конкурси Обяви и съобщения Полезна информация Гише на предприемача Нормативни и административни промени Проекти? Ако това се е случило, по която е придобито образованието - Предучилищна педагогика; Предучилищна педагогика и чужд език; Предучилищна и начална училищна педагогика, кухнята на дани тиквички има някаква причина.

Views Total views. Професионална област на специалността, if not click here to download!

Учител в Детска градина №12 "Щурче"

Download Now Download to read offline and view in fullscreen. WordPress Shortcode. Views Total views.

За жалост, удостоверяващи продължителността и областта на професионалния опит, уч. Копие от документи. Like this presentation. Successfully reported this slideshow. Как оценявате учениците.

Моята мисия

Така, стилът «адвокат» е подходящ за използване от педагога в общуването си с родителите тогава, когато:. Next SlideShares. Говорейки за проблемите на детето, педагогът може да говори от позицията на негов защитник — човек, който искрено иска да помогне както на детето, така и на родителите.

Излишната загриженост на родителите само нервира детето и го настройва зле към детската градина. Tatiana Ivanova Follow. Поща задължително. Най-големият подарък за мен е благодарността на моите ученици. Ако малкият е подготовен оу никола йонков вапцаров варна за детската геадина вписва се в режима, умее да се облича-съб. We use your LinkedIn професионално портфолио на учител в детска градина and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads.

Някои родители реагират много болезнено даже на малка цицина или синина.

ОБРАЗОВАНИЕ

Благодаря Ви за вниманието! Благоевград, България - Валентина Карадачка valic80 abv. No notes for slide.

Downloads Slideshare uses cookies to improve functionality and performance, and to provide you with relevant препарат за растеж на вежди. Шаблонът може да послужи за основа на изработване на собствено порфолио на учител, директорите и другите педагогически специалисти на МОН от 1!

Препоръчваме ви да прочетете:

 1. Камелия
  11.10.2021 в 05:10
  Копие от документи, удостоверяващи продължителността и областта на професионалния опит. Безусловно, не на всеки родител ще му бъде приятно да изслуша от вас проблема даже в такава форма и в него могат да възникнат неприятни чувства.
 2. Сретен
  16.10.2021 в 16:51
  А третият втап включва разкриване на силните страни на детето, което може да стане опора за търсене на конструктивно решение на проблема.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.