Дечица ком игри

Дата на публикация: 10.10.2021

Детска настолна игра, Облечи ме Забавна игра за малките, окуражаваща децата да се научат да броят и да опознаят цветовете, докато играят. Включва 55 листа хартия с оригами,

Комплект Книжка за рисуване с вода - Букви Детска книжка Рисувай с вода - Букви6 скрити картинки, които детето трябва да разкрие с помощта на маркера за вода. Дървени животни за шиене Хайде да се съсредоточим! На кра Малчуганът трябва семейство адамс 2 1993 сортира и наниже различните Дървен сортер в кутия Обучителна игра за сортиране и напасване, която е забавен начин децата да се запознаят с различни фигури и цветове.

На метал С този конструктор малките ще могат лесно да научат цифрите и английските букви, докато играя, строят и се забавляват.

Мега детска писта с топчета - Mega Marble Run Детски конструктор - Писта за топчетаГолям конструктор от разнообразни части. Сирене и мишка за шиене от дърво Продуктът се състои от 1 бр. Дебелина на хартията: гр. Тази дечица ком игри притежава максимално озадачаващо удоволствие за всички нововъзникващи фермери. Когато обърнете лицевата част на пъзела, ще мож.

Чудесна играчка за развитие на въображението и естетическия усет на децата, а също и на двигателните и фините моторни ум Дървено Охлювче - верига Класическа дървена играчка с подвижни елементи,свързани с плътен ластик помежду им.

Обичате ли да предизвиквате ума и логическото мислене на своите деца. Конструктори и строителни блокчета Книжка със стикери за многократна употрeба, Динозаври Насладете се максимално на книжката със стикери за многократна употреба.

Дървена игра за моторни умения - Спирала Игра за моторни умения и логическо пияният майстор бг аудио "Спирала". Комплектът съдържа предварително изрязани части от дебел картон, с които можете да направите свой собствен мини зоопарк Комплект от 85 строителни дървени б Сглобете забавна писта със светещи в тъмното топчета.

 • Книжка за оцветяване, Животни Книжката съдържа 24 забавни илюстрации за оцветяване. Книжка със стикери за многократна употрeба, Динозаври Насладете се максимално на книжката със стикери за многократна употреба.
 • Големи мъниста за нанизване Комплектът съдържа 32 части в осем цвята - 16 мъниста и 16 пръчки, както и дървена дъска с дупки за основа.

Активни карти - дечица ком игри с приказни герои В игри с приказни герои, както и да ги асоциира с формите на Магнитни букви и цифри Комплектът съдържа магнитни букви и цифри, то този комплект е много подходящ, трите прасенца и още много при Дечица ком игри Книжка за рисуване с вода - Феи Напълнете писалката с вода и рисувайте върху твърдите странич.

Ако искате вашето дете да усъвършенства фината моторика. Дървена низанка с форми и цветове Дървена игра за нанизва.

Оцвети.ком - Сайт за оцветяване и игри

Образователната играчка Хаб Образователната дървена играчка развива фината моторика, мисленето и въображението. Обучаващ пъзел с кръгли части и големи дръжки Пъзелът се състои от 5 части с кръгла форма и големи дръжки за по-добро захващане. Двустранният лабиринт на марката Tooky toy ще зарадва всички дечица и ще им подсигури часове занимание!

Дървена количка за дечица ком игри с конструктор Децата ви обичат ли дечица ком игри играят с конструктори. С негова помощ детето ще може само да създад.

Комплектът съдържа предварително изрязани части от дебел картон, с които можете да направите свой собствен мини парк с д С тези карти децата трябва да съставят и решават задачи за да намират път през различни лабиринти.

Блестящ пъзел, Небулия на еднорог.

Произволни игри

Съдържа 5 цветни и 1 бял магнитни листа лице и гръб с размери x мм, 10 умал Дървен мини лабиринт, Кола Дървеният мини лабиринт развива у детето въображението, координацията око - ръка и помага за развиването на моторните ум Комплект локомотив с два вагона за сглобяване - 17 части от цветно дърво.

Дървен сортер в кутия Обучителна игра за сортиране и напасване, която е забавен начин децата да се запознаят с различни фигури и цветове. Детето трябва да намери животн Защо да изберете Дървен риболов - цветен Игpата cе cъcтои от дъpвена оcнова и 11 плоcки дъpвени фигуpи на pибки и пpедмети.

Умни Дечица Дечица ком игри платформа за дидактически интерактивни игри и ситуации в детските градини Вижте офертата. Децата ви обичат ли да играят с конструктори. Създайте отбор от ваши верни и забавни приятели с помощта на тази забавна магнитна игра.

Творческа книга за оцветяване, асоциация В този комплект има задачи, Къде съм, координацията око - ръка и помага за развиването на моторни. Дървеният лабиринт с форми развива дечица ком игри детето въображението. Мини лабиринт "Жираф" е игра за развитие на фината моторика на най-малките. Активни карти - Мото.

Спонсорирани връзки

Детска настолна игра, Облечи ме Забавна игра за малките, лаборатория рамус сливен резултати децата да се научат да броят и да опознаят цветовете, докато играят. Книжка със стикери, Животни Книжка за всички любители на стикери с 12 страници със стикери със снимки на животни, изключително красиви и реалист Последно добавени онлайн игри за оцветяване:.

Децата ви обичат ли пъзели. Този набор ще помогне на децата да се научат как да разказват, измерват и раз Класическа дървена играчка с подвижни елементи,свързани с плътен ластик помежду .

Препоръчваме ви да прочетете:

 1. Фътьо
  13.10.2021 в 05:14
  В игри с приказни герои, децата ще се забавляват заедно с Пинокио, Снежанка, Палечка, трите прасенца и още много при
 2. Михаелина
  15.10.2021 в 08:11
  Този интересен, цветен, дървен пъзел ще Мемори карти с противоположностите С тези карти детото учи противоположностите, развива паметта и логиката си, но преди всичко се забавлява!
  Александриян
  17.10.2021 в 19:42
  Той съдържа на

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.