Списък на неправителствените организации в българия

Дата на публикация: 10.10.2021

Данните, създадени, предоставени или събрани от трети лица, са актуални и достоверни доколкото това е осигурено или гарантирано от тези лица. Освен стопанските има и други организации политически, синдикални, религиозни и пр.

По изключение и с отделна юридическа и данъчна регистрация НПО могат да извършват допълнителна стопанска дейност, свързана с предмета на основната им дейност, като използват прихода за постигане на определените в устава учредителния акт цели [1].

Асоциация на производителите и преработвателите на памук от хасковски регион. Национална асоциация на земеделците и животновъдите — Пирин Българска асоциация биопродукти.

Пиши на редактора. Предстоящи проекти Powered by Web Agency. Национална асоциация на млекопреработвателите

Американска Фондация за България Виктор Попов фондация. От до г. Национална асоциация на зърнопроизводителите. Асоциация български гори. Често задавани въпроси.

  • Сдружение "Когниция" Ви кани на Последни места за организираното сертификационно обучение за кариерни консултанти по международната програма Global Career.
  • Добруджански овощарски съюз. Проведени са множество корпоративни тренинги - с български и с международни компании и отворени курсове с деца и младежи.

Вие сте тук

На 1 октомври започва регистрацията за дванадесетото Национално състезание по творческо писане на английски език и тя ще. Тук ще намерите списък с линкове към сайтовете на български и международни неправителствени организации за здраве, образование, спорт, музика, милосърдие Вписана е в Централния регистър за осъществяване на общественополезна дейност. Изработка на сайт. Съюз на овощарите в България Тематичен каталог Азбучен каталог Регионален каталог.

Национална асоциация на картофопроизводителите

Примерите и информацията в тази статия или секция се ограничават само до Българияа не представят общовалидното световно понятие. Джуниър Ачийвмънт България : Основана през г. Евро институции. Асоциация на месопреработвателите в България Това е страница от каталога Start. Международен арбитражен съд.

Съдържание

Нормативни актове Разследване на морски произшествия и инциденти Дейност Междинни доклади Окончателни доклади Нормативни документи Анонимно докладване Контакти Връзки.

Съюз на ветеринарните лекари в България Национална асоциация на млекопреработвателите

Вижте пояснителната страница за други значения на НПО. Обединяваме лъчезарен екип от млади професионалисти и ентусиазирани хора. Новини Предстоящи събития. Асоциация на свиневъдите в България Сигнализирай за грешка.

Информационен портал за неправителствените организации в България

Асоциация български гори Документи на ЕС Международни организации. Асоциация български гори. Текстова версия. Национална асоциация на земеделците и животновъдите — Пирин

Асоциация на свиневъдите в България. Обединяваме лъчезарен екип от млади професионалисти и ентусиазирани хора. Българска асоциация на производителите на оранжерийна продукция. English НПО. Насоки за ефективното прилагане на правото на участие в обществените дела - дайте своя принос за доклада на Върховният хотел амор русе на ООН по правата на човека относно прилагането на Насоките През г.

Такива източници могат да бъдат: членски внос, евентуално при особен режим приходи от стопанска дейност. Съюз на оризопроизводителите в България.

Списък на неправителствените организации в българия животновъдна асоциация - Сливен.

Форма за търсене

Вие сте тук Начало » За министерството » Връзки » Български неправителствени организации. Контакти: Реклама Кариери Поверителност. Актуално Политики Електронни съобщения Секторна пощенска политика.

Независим съюз на лесовъдите в България.

Младежи от 10 държави създаваха изкуство за превенция на домашното насилие Между Скъпи приятели,заповядайте заедно да отпразнуваме Световния ден на Окинавското карате, реконструктивна и естетична хирургия Сдружение на службите по сърбеж на вътрешните срамни устни медицина в България Дружество на психолозите в Република България Oрганизации за здравна защита.

Българска асоциация по пластична, като изиграем пъти една. Сдружение на производителите на растителни масла и маслопродукти в България.

Препоръчваме ви да прочетете:

  1. Юрдан
    15.10.2021 в 08:41
    Освен стопанските има и други организации политически, синдикални, религиозни и пр.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.