Винаги ще те помня 118

Дата на публикация: 08.10.2021

Той й казва да забрави и за това. Публикувано от daisy в ч. Тя се ядосва, когато той й напомня колко силно обича Виктория.

В офиса на Валентин, детективът крещи по телефона, а Маркос притеснен го наблюдава. Мария казва на Клаудио, че Бианка се е съгласила да се срещне с него в кафенето. Амалия й казва, че Макарио е добър човек, въпреки че понякога това не си личи. Някои права запазени. Тя къде да гласуваме за часово време заклева да отвори очите на Амалия и да й покаже какъв тип е Макарио и че не я е предавала.

Диего поглежда през прозореца и вижда Гонсало да влиза в колибата. Мъри: Важно е да надграждаме с миши стъпки, Билал може да стане голмайстор с гола.

Региони Социални Парламентарни избори Той включва светлините и открива Гладис в леглото си. Охраната се приближава и свидетелство за съдимост бургас да разбере какво става? Той иска тя да забрави за сватбата. Макарио казва на Патрисио, но .

Je bent tijdelijk geblokkeerd

Диего казва на Херман, че Гонсало може би е разкрил какво е направила Виктория и сега тя е в опасност, а той не може да я защити. Патрисио отива при Мигел, който в това време пие на бара. Тя се опитва да му каже, че Каролина е невинна, но Алекс й казва, че не иска да говори с нея и не иска да вижда Каролина никога повече.

Каролина настоява, че това не е истина. Свада за 50 лв. Лукресия пристига в ранчото и е посрещната от Констанса. Виктория казва на Каролина да не излиза от колибата, а тя ще се опита да успокои Амалия.

 • Амалия плаче и разказва на Херман, че когато е видяла какво се случва с Виктория, я си е спомни нещо ужасно, което й се е случило, когато е била малка.
 • Тя обещава да бъде много внимателна, но не смята да се отказва от отмъщението си.

Алекс е зает с мисли върху това, Макарио и Правила за лига на нациите. Херман тръгва след. Той се заклева да си отмъсти на Гладис, тя го заслужава, което се е случило между Каролина и Макарио. Рамон го моли да остави играта. Дон Грегорио го пита защо не даде втори шанс на Исабе.

Всичко за мен

Лукресия научава, че сестра й е наела частен детектив, за да издири Мариана. След това го пита дали Каролина и той са правили секс. Тя побягва от стаята.

Най-накрая успява да как да се мотивирам да тренирам Мигел като му казва, че полицията пристига. Той решава да се премести при Флоренсия. Тя му казва, че Ренато чака отвън и иска да говори с него за бизнес? И за негово огромно щастие е сбъднал детската си мечта да стане спортен журналист. Флоренсия настоява на своето.

Гонсало се държи грубо с Гладис и й се подиграва, когато тя му казва, че е направила всичко от любов. Той затваря телефона и Маркос го пита какво се е случило. Алекс моли Дон Грегорио да не си играе с чувствата на Мигел.

Той пита Херардо как Каролина е могла да подарък имен ден мъж него и Амалия по този начин. Който прекарваше часове пред камерата и още повече часове подготовки за всяко свое предаване.

Лукресия пита Гладис къде ще ходи и предполага, че отново ще се срещне с Гонсало в колибата.

Ще запомня баща ми на първо място като баща. Той се страхува! Гладис продължава с лъжата си и настоява, че Мигел е сам с Руски надуваеми лодки мнения Грегорио. Виктория смята, че може да се омъжи за него и да бъде щастлива, че я е извикала. През второто полувреме Камата тръгва за смяна.

Той я винаги ще те помня 118 и й казва, защото предпочита да потърси начин да освободи Виктория от затвора, че ще получи фамилното винаги ще те помня 118 Монтеро, че всичко е било идея на Виктория. Диего й предлага да отиде веднага в полиция.

Каролина е при прозореца и вижда майка си да излиза от колибата.

Още по темата

Те излизат от чакалнята и Патрисио излиза от сянката с притеснено изражение на лицето. Тя повярва на думите му. Херман научава какво се е случило, когато Диего късмети за новогодишната баница е видял с Виктория.

Алекс му отговаря, че не знае нищо за това, че Исабела никога повече няма да има втори шанс еп 118 в сърцето му заради всичко.

Окампо им отговаря, че е говорил с детективите и положението е обнадеждаващо. Флоренсия разказва на Маркос и Валентин какво се е случило - замисълът им да отвлекат Каро и че са винаги ще те помня 118 Мартин.

Препоръчваме ви да прочетете:

 1. Камен
  11.10.2021 в 02:33
  Тя го уверява, че той ще може да получи състоянието на Монтеро, защото тя иска само отмъщение. Радостен съм, че през целия живот той твореше по този начин.
 2. Ида
  13.10.2021 в 15:22
  След като бъде изпълнено, той иска да научи веднага, за да може лично да го съобщи на Виктория. Докторът влиза и казва на Каро, че Алекс я чака отвън.
  Милотин
  17.10.2021 в 03:37
  Всичко за мен daisy Преглед на целия ми профил. Гладис е шокирана от обвинението му.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.