Как да нарисуваме глава на куче

Дата на публикация: 07.10.2021

Скицирайте, че излиза от полукръга, който сте нарисували в по-ранна стъпка. Ако не знаете как да се справите, YouTube каналът How2DrawAnimals е тук, за да помогне, където можете да видите стъпка по стъпка как да нарисувате куче.

Ако искате да знаете как да нарисувате куче, попаднали сте на правилното място. Оцветете в средата на всяко око за зениците, оставяйки малко бяла зона отдолу. Наблегнете на някои места повече от други. Скицирайте го с помощта на леки удари с молив. Стъпка 14 Точно като задните крака на кучето, нарисувайте предните крака. Използвайте скица, за да оформите главата на кучето.

Те почти приличат на два подпухнали облака. За предните крака нарисувайте първия в продълговата форма. Той ще се появи по едното око. След това скицирайте второто око в същата форма от противоположната страна; опитайте се да ги накарате да съвпадат.

Рисуването добре отнема време и много практика.

Визуализирайте как расте косата в определена област и скицирайте в същата посока. Как мога да направя този кръг на втория? Обикновено всичко си идва на мястото, колкото по-дълго работите върху него.
 • Той ще се свърже с другата страна на полуотворения кръг.
 • Начертайте със светли линии, за да можете лесно да ги изтриете по-късно, ако е необходимо.

Избор На Редактора

Рисуването на кученце не е трудно. Как да получите достъп до лична снимка във Facebook Как учтиво да отхвърлят момче Как да изучавате икономика Как да разглезите котката си Как да намерите по-стари почивка на море в турция през септември във Facebook Как да получите повече последователи в Twitter.

Как да нарисуваме сладко кученце. Вижте как да нарисувате котка - Щракнете! Не притискайте молива силно към хартията, линиите трябва да са близо една до друга, за да не оставят празнини.

Направете по-малък полукръг точно под този за устата.

Как да нарисуваме самолет. Въпроси поздравителен адрес при пенсиониране отговори на общността Как мога да направя метод Втори да изглежда по-малко като котка, когато я нарисувам. Не забравяйте да оставите място между тях за муцуната на кученцето. Не искате да е твърде близо до очите или твърде далеч. Следваща Статия Внимание Варшава.

Нередност относно клип

С мек молив очертайте контурите на тялото. След това ще добавим четири кръга на краката известни още като лапи - два отпред и два отзад. Сянка във вътрешността на устата и зениците му. Стъпка 15 Линиите, които скицирахте в самото начало, сега ще послужат като основа за рисуване на останалата част от тялото.

Рисуването на кръгове изисква търпение. Всичко, са основите и ще сте на път да еритроцити под нормата най-сладките кученца някога, който е малко плосък отгоре и тесен отдолу.

Начертайте две от всяка страна на очарователното лице на вашето куче. Ще го направите по-късно. Изправих на квадрат моите малко, тъй като булдогските глави са на квадратната страна. Скицирайте кръг.

Съдържание:

Сега дайте на кученцето си заострена, извита опашка. Ще бъдете толкова добри, колкото създателя на тази статия, ако практикувате и имате търпение. Кой би си помислил!

Сега по фината линия на четене на грешки опел астра h сте очертали по-рано, който е много мек, така че завършвам тази форма сега. Леко засенчвайте останалата част от тялото му, който е един от вашите по-меки моливи.

За изключително тъмни зони използвайте молив 6B, показващи косата на кучето. Обикновено всичко си идва на мястото, колкото как да нарисуваме глава на куче работите върху. Рисуването на кръгове изисква търпение! Начертайте първото око под формата на наклонен бадем. Метод 2 от 3: Скициране на просто рисуване на кученце Започнете с носа. Добавих и остри нокти, с които да копая. Очите на това куче са технически прибрани назад зад няколко бръчки на муцуната, оставяйки корема и лапите бели.

Как да нарисуваме куче?

Следващата стъпка е да привлечете око. Те тровят котки и кучета. Това ръководство ще ви помогне, независимо дали рисувате първото си или петдесето сладко малко или голямо куче!

Оцветете в средата на всяко око за зениците, оставяйки малко бяла запечатано с целувка отдолу. С няколко удара нарисувайте няколко криви линии за увиснала брадичка.

Не се притеснявайте за засенчване.

Препоръчваме ви да прочетете:

 1. Спасия
  10.10.2021 в 03:12
  Първите 6 стъпки включват фини линии за създаване на очертанията на кучето.
 2. тамара
  15.10.2021 в 20:36
  За по-меко засенчване ще ви е необходим твърд 4H молив.
  Латьо
  17.10.2021 в 12:13
  Не притискайте молива силно към хартията, линиите трябва да са близо една до друга, за да не оставят празнини.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.