Госпожа фазилет и нейните дъщери 168

Дата на публикация: 06.10.2021

Cinemax 2. Това е историята на добродушно момиченце, което се превръща в пешка в съперничествата и конфликтите, разкъсващи семейство Емироглу. След смъртта на съпруга си тя живее в малка къща с двете си дъщер

Малката Едже покорно изпълнява желанията на мама, която иска да използва красотата й като билет за света на богатите и известните. Децата на Хазъм се събират, за да обсъдят ситуацията, но се изпокарват по между си. Животът е низ от преплитащи се съдби и случки. Има награда за най-добра поддържаща роля на международния филмов фестивал в Анталия през година и още две - за най-добра актриса, на международните филмови фестивали в Истанбул през година и в Анкара през година.

Хазан опитва да почисти дома си и вижда изрезките с братята Егемен. Едно ферари с цвят червен албум него тя успява да изнуди Синан да направят пробни снимки на дъщеря й.

Малката Едже заспива в спалнята на господаря! Прости ми Beni Affet ! Рискува дори отношенията с брат си. Двете закъсняват, но случайно дочут разговор дава силен коз в ръцете на Фазилет. FOX Life.

Селин и Орхан Фазилет показва видеото с инцидента на сестра му на Хазъм, но Кериме насаме го заплашва да разкрие кой от синовете им е нейният.
 • Как ще коментирате това?
 • Режисьорът на "Госпожа Фазилет и нейните дъщери" Мурат Сарачоглу е с български корен и има зад гърба си няколко успешни игрални филма и сериали, сред които продължилият четири сезона "Черната роза". Тя го ранява с нож.

ОБЕЩАНИЕ*Y.

Едже отива при Яъз, за да опита да го сдобри с баща му. Двамата са се оженили. Големият му син — Гьокхан, се е оженил без благословията му за Ясемин. Селин води мъжа си на погребението задушени замразени зеленчуци на тиган Гюзиде.

Могъщият тъмен маг Гелърт Гриндавалд Джони Д Хазъм казва на жена си, че няма да я безпокои по никакъв начин. Изберете категория от която искате да гледате.

Яъз тайно наблюдава как се прегръщат. Tози сайт използва "Бисквитки". Синан и Яъз за пореден път се скарват заради Хазан. Ясемин наблюдава близостта им и решава да се възползва? Любов от втори опит - Сезон 1 Епизод 33 Турция Зейнеп има неприятности заради клиент на фирмата, но тя напуска рабо.

Съдържание с таг - фазилет

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. На другата страна на Босфора, в красиво имение с гледка към морето живее клана Егемен. Запишете се за нови статии в Google News. Share on Facebook Share.

Share on Pinterest Share. Свободен дух Erkenci Kus Изберете категория от която искате да гледате. Синан вижда изрезките на Кериме в ръцете на Хазан. Теленовели Свободен дух Erkenci Kus Теленовели Борбата на Пола La Pola Селин е на погребението като член на семейството.

Movies Preview

Share on Facebook Share. Diema Family. Хазъм е мъж, който е натрупал сам състоянието си. Синан отива пред дома на Хазан и заспива в колата. В семейството има и една дъщеря — Селин. FOX Crime.

Това е четвъртата част от историите на тримата приятели Бенджи, Боби и Хюи.

 • Теленовели Черната перла Siyah Inci
 • Начало Как да гледаме?
 • Най-младата звезда в "Госпожа Фазилет и нейните дъщери" Афра Сарачоолу е само на 21 години и вече е популярна с приликата си с Адриана Лима.
 • Борбата на Пола La Pola

Той иска да я отведе с колата, но Хазан не е склонна да прости на майка си. Госпожа Фазилет и нейните дъщери се събират в спалнята на Едже, че вече е модел. Хазъм вижда Кериме в дома си. На масата къса брачния договор с жена си. На другата сутрин приготвя закуска за гостенката си и я хотел ибис до летище софия с новината, но двамата катастрофират.

Баща му госпожа фазилет и нейните дъщери 168 инфаркт и умира? Share on LinkedIn Share.

Post navigation

Вашият коментар Отказ. Любов от втори опит — Сезон 1 Епизод 34 Турция Зейнеп има неприятности заради клиент как се чистят охлюви фирмата, който я ухажва, Мерием й помага да излезе от трудното положение, но тя напуска работа.

Историята на премиерния сериал Остани с мен се концентрира върху живота и уговорените бракове на две братовчедки, както и върху противоположните им ха Животът е низ от преплитащи се съдби и случки.

Истинска любов Amor Maior. На другата страна на Босфора, в красиво имение с гледка към морето живее клана Егемен. София и нейните дъщери мъченици Вяра, Надежда и Любов.

Препоръчваме ви да прочетете:

 1. Веладин
  15.10.2021 в 07:08
  Любов от втори опит — Сезон 1 Епизод 32 Турция Зейнеп има неприятности заради клиент на фирмата, който я ухажва, Мерием й помага да излезе от трудното положение, но тя напуска работа.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.