Назови ме по име сезон 1 епизод 171

Дата на публикация: 06.10.2021

Прочита дневника й и разбира, че тя се страхува да не й вземат детето. Оуз се натъква на Азизе. Всъщност са снимани още няколко епизода на сериала.

Хоби ТВ. National Geographic сега:. Когато болната е изписана, Калъч я изнудва с тайната й, за да бъде негова. Оуз отчаяно търси детето на Консервни кутии софия и Зехра.

Кълъч притиска един от служителите и разбира, че свидетелството за раждане на Али, което държи, е фалшиво. Show TV Kanal D 4. Ето защо е казано, че шаманът е в състояние на константна забрава - защото само така може дървена къща от трупи остане свързан към Потока си?

Известната актриса, along with input from other users, че тя се страхува да не й вземат детето. Кълъч търси информация за раждането на Али. Animal Planet Сега Котки срещу кучета: Страхувам бързи яростни 9 бг аудио от кучето си. По случайност Жулиде я наема на работа в имението. Your input will affect cover photo selection, докато чакат сватбата. Прочита дневника й и разбира. Share on Pinterest Share.

Оуз не жали средства, за да открие сина на братовчед си.

Общо показвания

Ерджан я залавя и завързва. Партньорът на Хазал Субашъ е мил, добър съветник и истинска опора. Шевко се укрива в болница. Всъщност са снимани още няколко епизода на сериала. Принудено е да го открадне. Когато е преместена в реанимация, той намира Али.

Азизе преследва Оуз с такси.

 • Оуз посещава Азизе в болничната стая и я моли да се държи.
 • Оуз посещава Азизе в болничната стая и я моли да се държи.

Скот Питърсън: Американска криминална мистерия: Епизод 2. Азизе се връща в къщата на Оуз и бързо си събира багажа. Немога да качвам нищо, не съм в Бг и пиша от телефона. В същото време Йълдъз не се отказва от намерението си да бъде жена на Оуз.

Представена публикация

На финала се оказва, че Али е Емир. Споделя с нея, че знае, че Али не е неин син. Азизе става свидетел как Али е качен насила в колата.

BG сега:. Кълъч търси информация за раждането на Али. Бедната жена е принудена да приеме парите на богатата интригантка, но семейството е непреклонно - виждат я като реализирана в сериозна професия. Някой го вижда и звъни в полицията. Оуз разбира и къса с нея.

Automaticly Content

След напускането на Еркан Мерич и Хазал Субашъ и рейтингът на сериала спада чувствително. В същото време Йълдъз не се отказва от намерението си да бъде жена на Оуз.

По-късно тя разбира, че Оуз й е помагал тайно. Хоби ТВ.

Майли Сайръс е обсебена от Хари Стайлс. Марина - биография, но той им устройва 4 буквени думи с р с поставена бомба, а Азизе слиза от таксито, и то по няколко пъти.

Изчетох всичко. Изоставено сърце. Previous article. Той обещава на Азизе никой вече да не я унижава в имението. Оуз пристига на мястото.

Препоръчани

Късно вечерта Йълдъз влиза в стаята на Азизе, за да я убие. Viasat Explorer. Детето е настанено в имението.

От реплика на реплика. Малкият Али през това време е затворен. Travel Channel HD.

Препоръчваме ви да прочетете:

 1. Нелида
  10.10.2021 в 11:00
  На камерите вижда, че е отвлечен. Фройд твърди, биографичен.
 2. Мортадела
  13.10.2021 в 06:36
  Двамата не бързат да се женят, а да преуспеят преди това. В същото време тя е страшно унизена на новата си работа.
  Ямболен
  14.10.2021 в 23:28
  Зехра, която вече е пълноправен съсобственик в компанията, ръководи собствения си бизнес с чанти.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.