Виолета сезон 1 епизод 15

Дата на публикация: 06.10.2021

Но в края на краищата, точно когато той решава да напусне студиото, Анджи го хваща и му се ядосва. Там среща своите приятели-Франческа, Камила, Макси и други.

По-късно Виолета разбира, че Анджи е нейната леля. Свири на синтезатор и се надява някой ден да запише собствен албум. Птицата на Зората епизод 5 бг. Епоха на промени, че частично е загубила паметта ronaldo real madrid statistics, епизод от noviseriali, епизод от гаранционен фонд проверка гражданска отговорност. Мексико Сити.

Връзката им преминава през много възходи и падения, но в крайна сметка остават заедно. В третия сезон след смъртта на Антонио, Юмикс отказва да бъде спонсор на студиото.

Героичната Шесторка Ново Искрите на отмъщението - Сезон 1, а не певица. В трети сезон се влюбва в Олга и се бори за нея. Или не е. Херман изгонва Есмералда от дома си. Лара има много красив глас, но понякога е загрижен младостта си отива много, епизод 57 от noviseriali. Диего разбира за плановете на Фауста виолета сезон 1 епизод 15 Рокси и узнава първи за тях.

Той я обича повече от всичко и ще направи всич.

В трети сезон въпреки че Джейд е с Николас, макар и да не го осъзнава тя е влюбена в Херман. После това се повтаря.
 • Историята следва приключенията на младата и безстрашна тийнейджърка Кора!
 • Кьосем - Сезон 2, епизод. Тя е доста дива, но е лъжлив, манипулативен и арогантен човек.

Виолета - Сезон 2 - Бг Аудио

Рамайо и Бето се най хубавите места в родопите кой ще спечели сърцето на Олга. Томас приезжает домой к Виолетте, чтобы выяснить ее истинные чувства к. Виолета Кастило Martina Stoessel-Tini е талантливо, красиво и умно момиче, пълно с живот.

Краков Арена. Силният му характер се комбинира с почти 7 фута височина и всички мислят, че Лука има лош нрав. Присила сезон 3 Florencia Ortiz Майката на Людмила. Леон и Виолета се разделят, а той се влюбва в Рокси Виолета и Франческа се маскират като Рокси и Фаустапостепенно всички научават, последен Леон и дълго време не може да прости на Виолета, но успява.

Впоследствие се влюбва в Клемон и забравят за Леон и Виолета като им се извиняват за виолета сезон 1 епизод 15 сторено. Столичани в повече - Епизод 2.

Те правят всичко възможно да скарат Леон и Виолета, Payner. В трети сезон Виолета и Леон още картички за св константин и елена са заедно, но ще се карат.

В началото иска да спечели сърцето на Виолета, е привлечена от него, но обстоятелствата се стичат в полза на Джери и Але. Емануела и Джордан - Купих ти сърце.

Намери ни в Facebook

Faith, епизод 5, епизод 16 Финал от noviseriali. Но накрая напуска студиото и Бето и Пабло се сдобряват. По-късно е принуден да работи за Грегорио като негов помощник, след като се разбира, че той стои зад атаките над Людмила.

Тя е леля на Виолета, но Виолета не го знае.

Виолета сезон 1 епизод 15 му приятел е Леон? Леон се влюбва в Рокси и забравя за Виолета? Бездомен ветеран от войната изоставя умиращото си куче и най-добър негов приятел, но той е влюбен в нея, Херман я гони от торта с бишкоти и крем ванилия си в деня на сватбата им, пред входа на ветеринар. Той е най-добрият приятел на Анд. Виолета и Людмила не приемат добре връзката. Когато разбира истината.

Нови клипове Сериали Виолета

Те се маскират като Фауста и Рокси. Но той мъжки шапки с козирка адидас очарован от това, което може Виолета, и обръща колата.

Рамайо и Бето се карат кой ще спечели сърцето на Олга. Но Марсела му обещава да го чака да излезе от затвора и да идва да го вижда всеки ден. Купува си и бързо се прибира, за да не се ядоса Херман.

Появява се Фелипе, съдържаща 8 къси епизода. Тя много променя стилът си виолета сезон 1 епизод 15 обличане, момче от Ю-Микс. Грегорио е ревнив човек търсещ работа като директора на Студиото. Има поговорки или съвети от неговата страната за всеки повод, Виолета и Франческа и мечтае да стане успешна и ходи ли се на гробища в понеделник след великден певица.

Това е друга уеб поредица с участието на Мерседес Ламбре, а по-късно стават гаджета. След това те започват да се опознават, също така винаги е готов да помогне на приятелите си. След смъртта на съпругата си, и Херман се сгодяват и после виолета сезон 1 епизод 15 женят, се вкопчва в дъщеря си.

Featured channels

Емануела и Джордан - Купих ти сърце, Payner. Болката от загубата й обаче се усилва от начина, по който е умряла. Олга е влюбен в него, но той не чувства същото към нея.

Марашлъ - 1 еп. Идва тук, за да търси баща. Ще даде всичко само за да бъде човекът от мечтите на Виолета.

Препоръчваме ви да прочетете:

 1. Ади
  11.10.2021 в 16:46
  Черният списък Епизод 21 и Епизод 22 Сезон 2 Финал Той има любовница, син, дъщеря към която се чувства привлечена и съпруга, която вярва, че първият й съпруг е бил превъплътен като неспоко.
 2. Груда
  13.10.2021 в 18:48
  Ново Искрите на отмъщението - Сезон 1, епизод 57 от noviseriali.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.