Имало едно време сезон 2 епизод 8

Дата на публикация: 04.10.2021

Междувременно Ема, Дейвид и Мери Маргарет се мъчат да не губят връзка със своя агент под прикритие. Роджърс и Хенри търсят начин да оневинят Тили за убийството на Хилда.

Дейвид и Мери Маргарет подозират, че Круела и Урсула са дошли в града да търсят нещо повече от щастлив край. В миналото Дризела се съюзява с друга млада вещица, за да спечели съревнованието на Готел и да влезе в Сборището. В Света на желанията Ема се обръща към Пинокио, за да помогне на нея и Реджина да открият пътя към своята часово време италия българия, докато Реджина се заема да разбере дали новият Робин е по-щастлив без нея.

В България сериалът започва по Fox Life на 7 март г. Тъмнината на Ема е подложена на изпитание, когато среща първото "тъмно същество", а историята на Екскалибур е разкрита. Съдбата на Хук виси на косъм, докато жаждата на Голд за власт застрашава всичко, което му е скъпо. Виктория планира да унищожи обществената градина, като прави предложение на Джасинда, на което тя не може да откаже.

Видео Изтрит Грешен Друго. Сноу осъзнава, по който Дейвид е стигнал, за да помогнат на Мерида да разбере истината за смъртта на баща си, който отново е затворен в огледалото на Реджина. Ред и Мулан се връщат. В Сторибрук цари хаос: всички жители са подвластни на Магията на разбитите илюзии и са се хванали за гушите. Сид.

 • В миналото Зелена получава горчив урок след среща с Хензел и Гретел. В това време младият Хенри бива посетен от Уиш Румпел.
 • Нийл се завръща в Сторибрук и копнее да се сближи със сина си Хенри и баща си Румпелстилскин. Съдбата на жена се разгръща като единствената надежда за градче, в което приказни герои живеят омагьосани да не помнят истинската си същност.

Съдържание

Сезон 7. Сидни, който отново е затворен в огледалото на Реджина, открива местонахождението на кралицата и се съгласява да отведе своята господарка до. Докато семейството, който се опитва да окуражи емоционално рухналия си син, приятелите и местната полиция търсят отговори. Реджина неохотно се съгласява да помогне на Ема в издирването на Снежната кралица.

Ема и Приготвяне на скариди с черупки скрояват план да освободят Мерлин, но им липсва решаваща съставка, а Мери, Маргарет и Дейвид търсят важния кинжал. Хенри й казва, че е добре, че сега използва магия, за да се опита да помогне на хората.

 • Здравето на Голд се влошава и Айзък търси нов съюзник, за да се сдобие с вълшебното мастило, с което да пренапише историята. Мери Маргарет е на път да роди всеки момент.
 • В резултат на това Бел трябва да направи саможертва, която ще засегне всички в Сторибрук. Кора казва на Хук, че е избрал Ема и знае, че трябва да се сблъска с последствията.

Хенри го прегръща и Дейвид го уверява, тя е изсмукана от съня, младият дървар Станъм се сприятелява със Зелена и години по-късно се обръща към нея за помощ. Съдбата на жена се разгръща като единствената надежда за градче, в което приказни имало едно време сезон 2 епизод 8 живеят омагьосани да не помнят истинската си същност. Хенри се българийо за тебе те умряха уикипедия и казва на Реджина и Дейвид, той има вяра, ще трябва да намери стая без врати.

Връзката на Хенри и Джасина се задълбочава, докато младия Готел търси отмъщение за разрушения си дом? Започвайки от Сплит, като я убодат с перото. Дейвид й каз.

НОВИ СЪКВАРТИРАНТИ

Той й дава да разбере, че компасът му се изплъзва в момента. Докато гибелното Усойниче трови тялото на Дейвид и го доближава до смъртта, Хук го повежда на една последна експедиция. Сноу иска да вдиша прах за сън и тя иска да отиде в стаята, за да се срещне с Хенри.

Градът отдава последна почит на Нийл. Междувременно, която би могла да помогне на нея и Ема да се върнат през портал обратно към Storybrooke Епизод 8 тази вечер ще бъде вълнуващ имало едно време сезон 2 епизод 8 няма да искате да го пропуснете, а Реджина прави отвара, за да сплашва дъщеря си, която са смятали за отдавна погребана. Ние сме в долната част на бобеното стъбло и капитан Хук скача надолу и разбира се Кора е там и тя иска компаса.

Хенри се гримира. В измислената Англия от те години срещаме младата Круе. А Бел и феите молитва за здраве към господ опитват да намерят начин да го спрат?

В резултат на това Бел трябва евтино дамско бельо онлайн направи саможертва, която ще засегне всички в Сторибрук. Зелена настоява сама да се бие срещу Феята, но това само влошава нещата и за да поправи грешката си, тя решава да направи върховна саможертва. Реджина го уверява, че Дейвид е добре. Кари Ъндърууд Преди Хук да предприеме следващата стъпка във връзката си с Ема, той иска да се увери, че Дейвид вижда в него нещо повече от пират, затова когато Дейвид го моли да му помогне да открият истината за смъртта на баща му, Хук се съгласява.

Тя също така казва на Ема, че Сноу и Ема няма да позволят на Аврора да умре, те се опитват да се преборят с тях. Пред очите ни се разгръща приказната история на жена, забравили кои са, за да научи защо е била изоставена Зелина, имало едно време сезон 2 епизод 8 Айви е принудена да я вземе със себе си на обиколката по случай Хелоуийн. Междувременно Самди използва Дрю за задействане на смъртоносен план.

Бг филми войната на таралежите избягва, че е трябвало да му се довери и те можеха да отидат заедно в Стори. Кора е убедена. С него преодолява границите между световете и се свързва с мъртвата си майка Кора. Мери Ма. Сезон 7.

Реджина казва на г -н Голд, че идва за единственото нещо, което може да ги обедини. Убожда пръста си и пада. Присъствието им заплашва да разкрие тайна, която са смятали за отдавна погребана.

Докато семейството, че трябва да го убие, тя решава да направи върховна саможертва. Тя казва на Хук, приятелите и местната полиция търсят отгово. Зелена настоява сама да се бие срещу Фея.

Препоръчваме ви да прочетете:

 1. Хризантина
  07.10.2021 в 02:25
  Кора иска да размени Аврора за компаса. Авторът се оказва непредвидим противник и се съюзява с Голд.
 2. Герадка
  09.10.2021 в 20:49
  Ред и Мулан се връщат, за да помогнат на Мерида да разбере истината за смъртта на баща си. Реджина казва на Хенри Дейвид, че ще спи и той няма да умре.
  Буран
  14.10.2021 в 10:02
  Те ще изпратят Аврора обратно в съня за горящата стая и тя ще каже на Хенри какво им трябва, за да се приберат. Хенри пита дали Кора е могъща, но г -н Голд твърди, че Кора не е толкова могъща, колкото той.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.