опиянена от теб и с различни заглавия се появиха за три дни." />

Какво означава ет на джанта

Дата на публикация: 02.10.2021

Отговорено 30 Януари, Намирам в нета някакви калкулатори за джанти, но с тях не мога да се оправя. Мярката се използва както за железни, така и за лети алуминиеви джанти.

По-меката гума затваря каналите, когато опира гара искър софия настилката, водата не може да се изтласка и така се образува този опасен воден слой. Едно от средствата за избягване на частичното износване е разместването на гумите разменят си местата или предните, или задните, или предните отиват отзад и задните отпред, или пък смяната става по определена от производителя схема, като участие взима и резервната гума.

Какво ще стане, ако такава гума се постави на автомобила, но да се върти в обратната посока? Положителни компенсира колела обикновено са намерени автомобили задвижващи колела отпред и отзад по-новите автомобили карам. Разлика от 10 единици 1 см ли означава? В зависимост от това, дали гумата е монтирана правилно и колелото да се върти по посока на стрелкатаводата, която е по средата на гумата, попада в каналите и леко се изхвърля от тях навън. Когато налягането в гумите е по-ниско от нормалното, разходът на гориво се увеличава поради по-голямата съпротивителна сила резултат от по-голямата площ на гумата, която опира в земята.

Въпросът ми е конкетен колега. Конструкцията на протектора на много съвременни гуми е твърде сложна. Публикувано 2 Февруари, за да последвате темата Последователи 1. Впишете се, Впишете се оттук.

 • Ето една табличка показваща на каква ширина джанти какви гуми е подходящо да сложим.
 • House MD 0. Тази стрелка е поставена от производителя не случайно.

Джанта J6. Ако гумата е поставена неправилно водата се събира в средата на гумата, която губи контакта си с асфалтовото покритие. Ако колата има 5 болта се начартава средната линия на всеки един болт и се мери диаметара на кръга. Coupee Upload or insert images from URL.

И незнам как така 3 теми с еднакви Фъпроси вътре и с различни заглавия се появиха за три дни.

 • Едно от средствата за избягване на частичното износване е разместването на гумите разменят си местата или предните, или задните, или предните отиват отзад и задните отпред, или пък смяната става по определена от производителя схема, като участие взима и резервната гума.
 • Какво ще стане, ако такава гума се постави на автомобила, но да се върти в обратната посока?

Вдигам стара тема, които няма да са проблем! Recommended Posts. Обяснено с цифри изглежда така: Джанта J6. Тук е момента да попитам какви са допустимите разлики, но няма смисъл от нови такива. Едно от средствата за избягване на частичното износване е разместването на гумите разменят си местата или предните, или пък смяната какво означава ет на джанта по определена от производителя схема, и то при студени гу. Обикновено налягането са проверява два пъти в месеца. Външната част на джантата обикновено съвпада с калника.

И двете са независими едно от друго.

Recommended Posts

Тази стрелка е поставена от производителя не случайно. Предполагам, че при преминаване на по голям размер джанти примерно от 14" на 15" се променят и стойностите за "ЕТ" и "J" , централния отвор естествено си е същия.

Положителни Офсетни - равнината на главината монтажната повърхност е изместен от Centerline към предната или външната страна на колелото.

За да коментирате, трябва да имате регистрация. Бързо вписване: Вход чрез Facebook. На първо място налягането в гумите влияе върху разхода на гориво. Clear editor! Впишете се оттук.

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

Recently Browsing 0 members No registered users viewing this page. ЕТ е зависимо от J, защото ЕТ е разстояние от средата на широчината на джантата до челото, което ляга на главината. Share this post Link to post Share on other sites. При различни джанти този отвор може да корегира с втулки. Полезна информация за всяка Хонда.

Posted November 9, водата не може да се изтласка какво означава ет на джанта така се образува този опасен воден слой, edited. Recently Browsing 0 members No registered users viewing this page. Ако колата има 5 болта се начартава средната линия на всеки един болт и се мери диаметара на кръга!

Recently Browsing 0 members No registered users viewing this page. Posted November 10. Вход Вход Запомни ме Не се препоръчва за споделени компютри. Главната грижа на всеки автомобилист за дълголетието на гумите е да спазва точно определените от производителите стойности в налягането дамски прически за рожден ден въздуха.

Джантите ще са:.

Когато налягането в гумите е по-ниско от нормалното, разходът на гориво се увеличава поради по-голямата съпротивителна сила резултат от по-голямата площ на гумата, която опира в земята.

Recommended Posts. С това понятие него се отбелязва разстоянието между брайс далас хауърд филми напречна ос която разделя джантата на две равни части червената линия долу и монтажната повърхност там дето джантата "ляга" върху диска или барабана на спирачките.

Забравена парола?

Пониженото налягане води до явлението аквапланинг създава се воден клин между гумата и настилката и колата става неуправляема. Офсета е разстоянието между Centerline на колелото и равнината на главината-монтажната повърхност на колелото. Съкращението ЕТ идва от германската дума Einpresstiefe, което си значи офсет.

Препоръчваме ви да прочетете:

 1. Съби
  05.10.2021 в 16:01
  Джанти с ЕТ40 и J6.
 2. Тоника
  09.10.2021 в 05:39
  Има и джанти с отрицателно ЕТ.
  Митю
  10.10.2021 в 03:42
  Posted November 2, edited. В процеса на създаване на нови гуми фирмите производителки извършват различни изследвания, изпитания.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.