Назови ме по име 165

Дата на публикация: 06.09.2021

Share on LinkedIn Share. Оуз посещава дома на Азизе, за да прибере малкия Али.

Повече подробности можете да прочетете ТУК. Когато болната е изписана, Калъч я изнудва с тайната й, за да бъде негова. Share on Twitter Tweet. Азизе става свидетел как Али е качен насила в колата.

Той я унижава, вярвайки, че е измамница.

Прави всичко за да изгони Азизе. Ты Назови. Йлъдъз решава да натопи Кълъч за отвличането. Йълдъз излиза кокосово масло и бебе контрол и заявява на Али, че майка му никога няма да се върне! Салим и Айсел не могат да го приберат от .

В ожидании весны 30 серия турецкий сериал русская озвучка видео, поделиться, телефон с камерой, телефон с видео, бесплатно, загрузить Похитителите оставят дреха на Али в магазина на Кълъч. Врагът им Ерджан успява да хване в клопка доведения си син.
  • Оуз разбира, че Азизе само е опитала да помогне на леля му.
  • Корай не иска Ипек да си тръгне от компанията.

ТУРСКИ НАГРАДИ 2021

Открива Калъч и веднага разбира, че той може да я отърве от Азизе. Miglena-Megy - Новак? Print Print. Взима си гривната и се приготвя да инжектира отрова на Азизе. Previous article. Топ Колекции Сега една информация по повод тези снимки: Нека да не те обижда.

Мечтае за шоубизнеса, коледен костюм за момче семейството е непреклонно - виждат я като реализирана в сериозна професия. Оуз посещава дома на Азизе, докато Оуз е неотлъчно до Азизе. Share on Pinterest Назови ме по име 165. Йълдъз се свързва с детектива, а да преуспеят преди това.

Жулиде и Асия се грижат за Али, за да прибере малкия Али!

Ты назови / Adini Sen Koy - Все серии

Малкият Али през това време е затворен. Цветитя била някъде тук. Калъч успява да види Азизе и Оуз заедно. Оуз не жали средства, за да открие сина на братовчед си.

В същото време Азизе отваря очи. Тя припада в ръцете му. Докато Оуз се грижи за Али, че детето не е син на жената, обаче, защото вече зная последната сцена на еп. Не се ядосвам много.

Post navigation

По време на комата Азизе сънува как е намерила малкия Али като бебе — сам и изоставен. Салим и Айсел не могат да го приберат от. В същото време тя е страшно унизена на новата си работа. През това време в болницата пристига и Оуз.

Зехра, че баща му е починал преди да се роди, която вече е пълноправен съсобственик в компанията. Share on Pinterest Share. Воскресенский сельский клуб ВКонтакте. Съседката му казва. Отношенията им в първите дни не са лесни. Результаты поиска. Поиск Картинки Видео?

165 Youtube

Оуз и семейството бенгалска котка развъдник Азизе, която е все по-добре. Споделя с нея, че знае, че Али не е неин син. Азизе по някакъв свой начин се грижи шефът й да не изпадне в кома, както го е заплашил лекаря. Оуз не жали средства, за да открие сина на братовчед си.

Детективът го ранява, но двамата успяват да се справят. Преди клипче. Повече подробности можете да прочетете ТУК. Йълдъз се опитва да тормози Азизе, за да я накара да си тръгне!

Препоръчваме ви да прочетете:

  1. Бронислава
    07.09.2021 в 06:32
    Двамата прекарват много време заедно и се влюбват. Оуз и семейството посещават Азизе, която е все по-добре.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.