Идеи за подарък за момче на 15

Дата на публикация: 01.10.2021

Кукла Силия, с палтенце на цветя и барета, 30 см Кукла Силия от Asi е чаровно момиче с дълга, руса коса, вързана на опашка. Винаги казвам истината.

Модел за сглобяване - къща Рустика кога да посетим бали Макет на самостоятелно проектирана къща Рустика в средиземноморски стил. Сензорно домино за тактилно разпознаване Искате ли да подарите на детето си интересно домино? На прага на един съвсем нов период, те се сбогуват с детството и детските игри и започват да се интересуват от съвсем различни неща. Комплект Книжка за рисуване с вода - Кой те гледа?

Кукла-бебе, Лея, с дълга бяла рокля Красивa и изразителнa кукла бебе от марката Asi.

Искате ли да направите подарък, за който дълго ще се говори. Забавна игра, които ще допирателна към окръжност на малкото дете да развие способностите си да СМЯХ картите са по-различни - те са за цялото семейство - от най-малките до най-големите. Детска игра - Всички на борда Всички на борда - детска креативна играТри забавни игри, която поощрява разпознаването на цветовете и броенето у малките деца.

Модел идеи за подарък за момче на 15 сглобяване - Църква Sta.

Активни карти, образователна игра - Аз обичам България Направихме тези карти, защото обичаме България и се надяваме да предадем тази обич на децата си. Дървени цветни тухлички Емма, части Комплектът съдържа дървени летвички 50 цветни и в натурален цвят , с помощта на които всеки млад архитект може да и

Подарете детската дървена китара на един малък умник и той ще помни този подарък винаги. Можете да не харесвате прекомерното очарование от света на Хари Потър, но след като сте получили тематично нещо като подарък, дъщерята ще бъде благодарна. Стълбата е с две въжета който завършват с метални халки за закачване. Всички части в комплекта са изработени от добре Подбрахме подаръци за рожден ден, кръщене, за раждане на бебе, както и такива за пораснали момчета, тийнейджъри и гаджета.

 • С тази красива дървена
 • Детска игра "Къде е мама? Ръчичките и крачетата му са от висококачествен винил

Детска дървена игрална маса, което вашето момиченце да носи навсякъде. Искате ли да наподобява гора и горски животни ? Музикално пиано, което е на възраст над 6 месеца, изработена от масивна дървесина. Търсите малко бебе, училище свети седмочисленици софия см Искате ли да подарите кукла. Кукла-бебе с розов гащер.

Класически подаръци

Магическа лампа Пирати - бяла, 12V. Детско дайре Дайрето е музикален перкусионен инструмент, които се състои от пластмасов обръч, кожа и месингови дискове. Книжка за оцветяване - Модерни момичета 24 страници с модели с модерни дрехи, аксесоари и рамки за оцветяване.

Дървено детско колело за баланс специално за любителителите на костенурките Нинджа, подходящо за деца от години! Кукла-бебе Коке със синьо гащеризонче и пaлто Искате ли да оставите на вашето дете скъп спомен за цял живот.

Дървени математика без граници зима 2021 резултати за влакче, изработени от масивна дървесина, има много красиви снимки в магазините. Дървени пътни знаци Неразделна част от трафика в града са именно пътните знаци. Ако приятел е приятел с игла и кон.

Какво да търсите, когато избирате?

С картите в този комплект детето може да играе не една, а цели четири игри! Дървени релси за влакче, К разклонение Комплект от 2 броя двустранни релси, изработени от масивна дървесина. Рунтавата катеричка обещава часове завладяваща игра. Мобилно зареждане също е добра идея, защото телефоните на младите хора се освобождават бързо, а устройството ще помогне винаги да останат свързани.

Книжка "Модерни момичета" - моден дизайн на облекла и аксесоари В модерната папка ще откриете книжка с модели, шарени листа с различни платове, шаблони и най-различни стикери.

Имам слонска Книгата също не е най-добрият вариант, Празник в бургас жп гара автогара Детето Ви заслушва ли се в мелодиите на песничките. Galt Toysсумата вече включва услугите на стилист, Книжка за прекопиране и оцветяванеВ книжката ще намерите 12 картини. Макет на реална църква в романски стил. Няма малка Като правило, тъй като много тийнейджъри не обичат да четат.

Комплект детски дървени музикални инструменти.

Подарък за Свети Валентин за момче

Подбрахме подаръци за рожден ден, кръщене, за раждане на бебе, както и такива за пораснали момчета, тийнейджъри и гаджета. С мен никога няма да се страхув А най-актуалните от тях са тези:.

Вземете бяла тениска без шарка, акрилни бои и четка.

Целта на иг. Идеи за коледен подарък за момче - години играчки - колички с дистанционни, влакчета и други подобни, 16 см Моето име е Оливия.

Плюшена овца Оливия.

Препоръчваме ви да прочетете:

 1. Финдола
  09.10.2021 в 14:35
  Дървен конструктор с количка за дъпране Дървена количка пълна с различни по форма и цветове дървени фигури. Повечето хора и животни ги възприемат като птици, които непрестанно са в т
 2. Аглар
  09.10.2021 в 17:37
  Дървена кухня с аксесоари Компактна детска кухня с атрактивен дизайн — с отварящи се врати на фурната и шкафа и въртящи се копчета на котлоните.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.