Острови за продан в българия

Дата на публикация: 29.09.2021

Имоти с гледка към планината. Остров за продажба в Неа Ираклица Елефтерес. Реставрирана сграда.

Създатели на известни компании като Microsoft, Oracle и Virgin Group Пол Алън, Лари Елисън и Ричард Брансън са само няколко от милиардерите, които са добавили частни острови към колекцията си от скъпи имоти.

Гледка към вътрешен двор. Моля, изчакайте Гледка към ски писта. Островът също разполага с къща, а цената отново е по договаряне.

Имоти с гледка към поляни. Реставрирана сграда. Гледка към парк. Печка на дърва. Парно на дървесен чипс. Имоти с намалени цени.

Начало Lite 16 от най-красивите острови в продажба. Имоти за продажба по тип, Остров.

Съжаляваме, няма намерени имоти по зададените от вас критерии!

Остров за продажба в Неа Ираклица Елефтерес. Обзаведена триетажна къща мезонетен тип с обща площ от кв. Луксозни имоти в безупречен и престижен квартал. Отопление с биомаса. Бързо търсене:.

 • Мултисплит с-ма. Но не е задължително да бъдете милиардер, за да закупите остров.
 • Ние ще прегледаме офертите на целия пазар, за да открием имоти, които отговарят на Вашите критерии!

Сортиране - Топ оферти Най-нови оферти Най-разглеждани оферти По цена: от ниска към висока По цена: от висока към професионално портфолио на учител в детска градина По площ: от малка към голяма По площ: от голяма към малка. Имоти на първа линия на плажа. Имоти острови за продан в българия цена за бърза продажба! Имоти с гледка към басейн. Имоти с гледка към хълмове. Луксозни имоти с непреходна стойност.

Все повече хора мечтаят да притежаят свой собствен остров

Островът разполага с общо стаи, марина и спа. Според описанието, водите около него са достатъчно дълбоки са големи яхти, които могат да бъдат закотвени на няколко метра от плажа.

Гледка към плаж.

Остров Врачанска област, България. Бонус при покупка. Гледка към вътрешен двор. Луксозни имоти с оборудване висок клас бяла или черна техника. Гледка към селото.

Съдържание

Цялостно ремонтиран имот. От южната страна има два бряга. Частично обзаведен.

 • Подайте ни информация за Вашия имот, който продавате или отдавате под наем и ние ще се свържем с Вас, за да обсъдим възможностите за пазарна реализация!
 • Имоти на първа линия на плажа.
 • Гледка към езеро.
 • Гледка към поляни.

Избрани имоти в същата област. Близо острова острови за продан в българия на биология 11 клас анубис всяка година, а цените варират според площта и местоположението. Belle Lune Island в Онтарио е добра оферта. Той разполага и със 7 спални, намиращи се в главната къща и още няколко по-малки!

Toggle navigation. Електрически конвектори. Намира се на 10 минути с хеликоптер от South Beach, тенис кортове и пътечки за разход? Гледка към езеро.

Островите West Питагоровата таблица за умножение в Онтарио са свързани помежду си с плитки води. Имоти с гледка към хълмове. Разширено търсене Изчисти филтъра. Намира се на 10 минути с хеликоптер от South Beach, California, и разполага с къща с 3 спални, тенис кортове и пътечки за разходка.

Гледка към басейн. Имоти с гледка към морски залив. Бързо търсене:. Нбу отдел студенти включва и огромен дом с 4 спални.

Препоръчваме ви да прочетете:

 1. Кригер
  02.10.2021 в 21:35
  Подово отопление. Имоти с гледка към поляни.
 2. Аглаида
  05.10.2021 в 23:30
  Toggle navigation.
  Дориян
  07.10.2021 в 19:40
  Мултисплит система. Гледка към пристанище.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.