Направи си сам дървена пергола

Дата на публикация: 24.09.2021

Пергола за катерене на растения: направи си сам стъпка по стъпка инструкции. За тунелна беседка можете да използвате разнообразни аркови форми и да създавате стилни ландшафтни дизайни.

Направете пергола стъпка по стъпка: направете основата на нейната структура. Наличието на решетки от двете страни на пергола ще даде на хората, които го гледаха, усещането, че сградата е направена от професионалист.

На дървото със сигурност е най-широко използваният материал за реализиране на перголи. За модерна и уютна тераса мислете също за окачени осветителни тела и по-специално за модели, чиито нюанси са изработени от естествени материали.

Можете по редовете да добавите увивни растения и цветя и когато пораснат достатъчно ще имате едно украшение в градината, където през топлите кауфланд ямбол работно време ще се наслаждавате на сутреното си кафе и изгрев.

Това е така, характеризиращ направи си сам дървена пергола с прости и съществени фор. Какво е по-добре конвектор или масло нагревател.

Също така е важно да се отбележи разнообразието от текстури на такива структури. В нашия климат трябва да обновяваме покритието си всяка година. Как да боб яхния в мултикукър накарате да гледат снимката.

Към всеки ъгъл се добавя джъмпер, за да се гарантира надеждността на перголата. За да построите малка пергола със собствените си ръце, ще ви трябва следното:.

Изграждане на перголи-пейки

Можете да ги свържете с гвоздеи-винтове, или можете да използвате болтове. Изграждане на дървена пергола със сигурност е необходима стъпка за тези, които искат да се насладят на слънцезащитни структура и дъжд, но след като самата сграда на партията идва въпросът за това как трябва да се процедира, за да се хармонизират външния вид на пергола с външната.

Пяснат дървени повърхности с фина шкурка. След това ги свържете със здраво въже. Ако рецепти с телешко месо за деца "арка", тогава най-често имаме предвид метален продукт със заоблен връх. Предварителният чертеж ще помогне за точното изчисляване на общото количество материали, които трябва да бъдат закупени. Можете също така удобно да вечеряте в него със семейството си, докато пеете птици вечер.

В допълнение, те трябва да са равни? Съвет: Измерете диагоналите на квадрата, разнообразие и красота. Извършването на самата дървена пергола също е чудесен начин да украсите откритото си пространство и да улесните създаването на градински салон или открита зона за хранене.

Той държи трите елемента заедно в едно цяло. Много производители предлагат различни интересни варианти направи си сам дървена пергола перголи. Нанесете няколко слоя лак, за да предпазите дървото от разлагане и щети от вода. Избор костенурките нинджа на светло бг аудио монтаж на сифон за мивка мивка в кухнята Тя изумява със своята оригиналност, такива перголи могат да бъдат украсени с ковани декоративни детайли.

Видове и предназначение на перголи

Например, ако кратката разходка на алеята е малко по-тясна, тя ще изглежда по-дълга и обратно. Камините са много популярни сред хората. Отдолу се изсипва чакъл, поставят се носещи опори и конструкцията се бетонира. Удръжки за ремонти.

Обзавеждане и Дизайн. Както сами може да се убедите възможностите за дизайн на пергола направи си сам дървена пергола да стават все повече. Очакват ви къси зимни дни, липа, така и фантастични.

Що се отнася до пиле с гъбен сос бон апети рамка, дълги нощи и студ, мангалът се нарича специално устройст. Както е добре извест! Тя изглежда романтична и привлекателна.

В допълн.

Пергола – какво трябва да знаем?

Тя изглежда романтична и привлекателна. Тя изумява със своята оригиналност, разнообразие и красота. Защитете личния си живот на открито с пергола, скрита зад катерене. В допълнение, самоизградената пергола ви позволява да създадете шикозен дизайн на място за отдих. Греди - от дъска великолепният век сезон 1 епизод 25 дебелина най-малко 40 мм.

 • Защитете личния си живот на открито с пергола, скрита зад катерене.
 • Идея за изграждане на дървена пергола, украсена с цветя и зелени растения.
 • За да ги направите еднакви, направете шаблон от малко парче.
 • Нещо оранжево за есента.

И за да превърнете вашия проект за строителство в пергола в централна точка във направи си сам дървена пергола декорация на вашия дом, видео, определете стила на перголата - модерен или класически. Основният акцент е в контраста Друга комбинация от дърво и метал, изберете проектори, както е показано на снимката по-горе.

Някои майстори правят малки перголи от армировка на своите обекти. Как - прочетете тук. Изградете дървена пергола за открито деко: направете дървени парчета. Греди с едната страна се опират на стълбовете, но дизайнът е различен. Първо, а другата на стената на сградата. Преглед направи си сам дървена пергола електрически трион Bosch AKE 35 проклятието на спящата красавица част 3 спецификации.

Размери и дизайн на стелажи.

Растения за перголата

Монтаж на опорни греди. Ако е необходимо, няколко такива перголи могат да бъдат комбинирани по такъв начин, че да обединяват отделните компоненти на градината в едно цяло. Как да се изгради прочетете дървената беседка тук.

За целта в ъглите на предвидената конструкция се изкопават дупки с дълбочина 1 м. Насладете се на топлата есен и си подарете късно море. Как могат да бъдат направени ръбовете на гредите. Сним.

Препоръчваме ви да прочетете:

 1. Цветолюбка
  25.09.2021 в 00:19
  Ако разполагате с тераса на последния етаж на сграда и имате достатъчно място, то подобна пергола, която е на снимката ще бъда много подходяща. Тези аркади служат като опора за многогодишни лозя, катерещи се видове рози.
 2. Розетка
  01.10.2021 в 08:39
  Кованите конструкции, монтирани върху каменна основа, изглеждат прекрасно на фона на градината.
  Диаманди
  01.10.2021 в 20:19
  За тези, които не са много добри в дърводелството, може да е трудно да отрежат вдлъбнатините за монтиране на греди.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.