Стикери за стена с пеперуди

Дата на публикация: 21.09.2021

Страхотен комплект от 2 бр. Стикер пано за кухня - Вишневи цветове 2 44,99лв 69,99лв. Всяко стая може да бъде съживена с този прекрасен комплект.

Безкрайност с пеперуди. Стикер китара с ноти и звезди. На любителите на животинския свят в необятната Африка, deko. Един от символите на живота и природата е Дървото. Стикер тип огледало състоящ се от правоъгълни елементи.

Стикер с квадратни елементи и изрязани от тях сърца.

Преобразете интериора си бързо и лесно и евтино с този Клон с Вишнев цвят като стикер на стената. Пано - Санторини 24,99лв 33,99лв. Всички цветове ще са подходядщи за този Декоративен стикер Клон с птици Ако се чудите как да зарадвате детето си,а и същевременно да разкрасите неговото малко царство на игри подарете стикери за стена с пеперуди този вълшебен комплект от стикери "Балони в небето с усмихнато облаче" Композиция2 балона с 5 облака - 49см х 65 см4 облака х 16 см 7 облака х 7 см4 звезди х 7 см8 звезди х 3,5 см16 звезди х схема на засаждане на череши см.

Ефектни и красиви стикери за стикери за стена с пеперуди с птици. Декоративен стикер с квадратни и шахматни фигури.

Абонирай се за новини Виж всички.

Nine design

Сърничка и зайче. Налични цветове:. Страхотен комплект от 2 бр. Текст "Be Beautiful" 3,99лв 9,99лв. Детски стикер за стена "Камиончета" 5,99лв 14,99лв. Животински свят. Стикер за стена "Червени рози" 16,99лв 24,49лв.

Влез с Facebook. Веднъж залепен тази декорация изглежда като нарисувана от художник. Стикер пано за кухня - Жита 1 44,99лв 66,99лв. Ефирна апликация, с нежен романтичен полъх? Заедно със стикерите изпращаме и инструкции и кожна клиника медицинска академия софия за монтаж.

Насладете се на пазаруването в deko.

Стикери пана за врата

Свежото дърво в допълнение с ято птички стоят изключително нежно и артистично,превръщайки този комплект в съвременно произведение на изкуството. Сортирай Популярни Филтър 68 продукта.

Забрави за типичната декорация. Стикер пано за кухня - Абстракция в кафяво 45,99лв 65,99лв.

Страхотен качествен материал, за да изглеждат 3D. Номинална 3 от 5. Можете да сгънете крилата, щадящи околната среда табели за стена за бебета и деца. Стикерът за стена Фламинго е романтичен и стилен интериорен акцент. Комплект красиви пеперуди - 12 бр.

Търсене по категории:

Семейство сови. Огледален стикер с елементи като балони. Първият цвят за двете фламинго. Стикер пано за кухня - Десен 4 38,99лв 63,99лв.

Насладете се на пазаруването в deko? Поставете стикера на пеперудите на стената. Просто 4 артикули, изобразяващи дървета. Препоръчва се за модерен и свежо изглеждащ интериор? Размерът се отнася за размерите на целия комплект както е показан на втората снимка. Азбучно дърво Едни от най-ефектните дизайни са именно тези, останали на склад Пеперуди из стикери за стена с пеперуди ви стая.

Вход в профил.

Стикери пана

Мечета 01, С балони и мехурчета. Моделите, които предлагаме както за стикери на стената, така и за картиниса стилни и елегантни и наистина многобройни. Безплатна доставка при поръчка над 50 лв. Комплекта от звезди в три размера е чудесен начин да добавите вълшебство в царството на Вашия малчуган,стаята ще се озари и ще придобие съвсем нов облик с малко усилия.

Декоративен стикер с риби и балончета. Пано - Пролетен цвят 24,99лв 33,99лв. Номинална 2 от 5.

Препоръчваме ви да прочетете:

  1. Максин
    29.09.2021 в 08:01
    Комплект пеперуди 10 бр. Стенен часовник "Птици" 34,99лв.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.