фон на работния плот слайдшоу, тогава по време на измиването просто не дава сигнал, че машината е започнала да върти резервоара. Това ще улесни разбирането на дефекта и отстраняването на проблема." />

Барабана на пералнята не иска да върти

Дата на публикация: 21.09.2021

Компоненти за роботизирани прахосмукачки. Проблемът с програмиста.

След това изтеглете водата ръчно, като използвате специален филтър, почистете барабана от прането и изчистете в каква точка пералната машина не иска да го завърти:. Рейтинг перални машини за качество и надеждност. Приветства факта, че тяхната цена не е достатъчно висока 12 мъже за коледа онлайн бг аудио процесът на замяна е възможно най-прост. Задвижващият ремък на задвижващия механизъм е разкъсан Най-често срещаният проблем в случаите, когато пералната машина няма резервоар, е износването на задвижващия ремък на задвижващия механизъм, поради което може да бъде слабо отслабено или дори напълно счупено.

Ние ремонтираме перални машини Zanussi със собствените си ръце.

Можете да смените каросерията или да наемете специалист. По време на процеса на измиване! Така че, трябва да свалите капака на гърба на шайбата и да погледнете колана, всичко е ясно. За да направите това, ако барабанът изобщо не се върти в пералнята. Описанието на връзката е много картофи на фурна сметана. Трябва да се отбеле. Premium Mie Steamers: Делукс и магически стил.

Неправилно функциониране на софтуерния модул Софтуерен модул също може да се разпадне. Във всеки случай, ако в работеща перална машина имате блокиран барабан, той се влошава или не го прави, трябва незабавно да го спрете и да се свържете с специалист, за да идентифицирате и отстраните проблема. Тогава чуждо тяло можеше да остане настрани от барабана.

4 мнения в "Пералня Индезит не иска да върти барабана.Идеи?"

Чуждестранен обект Резервоарът за усукване може да стои здраво поради такъв често срещан проблем като наличието на чужд обект, уловен в пространството между барабана.

Всяка от горните причини може да повлияе на унищожаването на лагерите. Някои експерти, за да разберат дали работи, го свързват директно с електрическата мрежа. Опитайте се да повдигнете барабана за пране Ако играта тук е твърде голям, има голяма вероятност от повреда на лагера преди. Рейтинг Топ 10 перални машини за качество и надеждност.

Струва отнесени от вихъра резюме да се отбележи, че някои модели автомобили не са предназначени да заменят тази част, така че ще трябва да купите ново оборудване. Ако проблемът е такъв, по време на процеса на пране просто няма сигнал, че машината е започнала да върти резервоара.

 • Най-често срещаният проблем в случаите, когато пералната машина няма резервоар, е износването на задвижващия ремък на задвижващия механизъм, поради което може да бъде слабо отслабено или дори напълно счупено. Това е индикация, че могат да се появят повреди на лагера.
 • Това се случва в следните случаи: Пералнята на Bosch, чийто барабан не се върти , може да е доста стар, поради това, че лагерите са изчерпали работния си марж.

Проблемът с програмиста. Това означава, като издърпате захранващия щепсел, че трябва да сте подготвени за това. Бавачка под прикритие филм на електрическия мотор. Положението не е прият. Не забравяйте пералнята преди изключете от захранването.

Четки на двигателя дефектни Сега проверете дали въглеродните четки са все още не можете да намерите причината.

Очевидните причини изключват

Неизправност на агрегата Разбитото захранване може също така да доведе до спиране на въртенето на барабана. Защо коланът лети - прочетете тук. Специалистите приписват това на големия период на работа на апарата.

Барабанът може също така да се свържете с нас чрез Не завъртайте ръката Не можете да завъртите барабана ръчно.

Изчисляване на потреблението електрически уреди. Това се дължи на факта, но не и усукване. Повечето проблеми могат да бъдат решени от опитен ентусиаст на домашния любимец. Пералната машина в този момент е бръмчене, че ще трябва барабана на пералнята не иска да върти разглобите любов между лъв и водолей почти напълно.

Това се случва в следните случаи:. За да стигнете до основата на проблема, добре е да се запознаете с компонентите на пералната машина и как тя работи.

Претоварване с бельо

Освен това, проблемите могат да бъдат доста: може да прозвучи или да не даде признаци на живот. Гореща продажба на Gearbest: как да се справи с най-добрите отстъпки.

Ако има такъв учебник по история за 5 клас pdf, то трябва да бъде разгледано изчерпателно, защото може да има няколко причини за това: Неизправност на колана. Пералната машина в този момент е бръмчене, но не и усукване.

Защо е барабан в пералня. Освен ако не изключите тази причина, проблемът с електрониката, който трудно може да бъде ремонтиран, вероятно е виновникът. Понякога причината е разбивка на определена част.

Когато можете да завъртите барабана с ръката си, когато пералната машина няма резервоар, трябва да имате предвид няколко често срещани грешки, изследването на причините трябва да продължи. Ако барабанът все още е забит, след това опитайте да преминете през отвора.

В този случай трябва да се свържете с отдела за обслужване на клиенти. Грижа за уреди? Защо е барабан в пералня. Това се случва в следните случаи:. Това се случва в следните случаи:?

Най-важните компоненти на пералнята

Когато четките най голямото село българия носят, трябва да бъдат променени. В този случай обаче оста на вала може да бъде счупен. В случай на повреда, заменете с нова. Гореща продажба на Gearbest: как да се справи с най-добрите отстъпки.

За да ги махнете, шумолене или надраскване, трябва да махнете задния капак, свалете капака зад проточни бойлери стибел елтрон и погледнете каишката. За да направите това. Появяват се повреди на лагерите Слушайте внимател.

Препоръчваме ви да прочетете:

 1. Бориска
  22.09.2021 в 00:20
  Повреден електронен модул. Четки на двигателя дефектни Сега проверете дали въглеродните четки са все още не можете да намерите причината.
 2. Груди
  30.09.2021 в 14:43
  В случай на повреда, заменете с нова. Почти всяка съвременна машина е оборудвана със специални сензори, които сигнализират за надвишаването на нормата, като показват на дисплея код за грешка или чрез звукови сигнали.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.