Машина за гравиране на дърво

Дата на публикация: 19.09.2021

Пирографирането е сложен и бавен процес, често недостъпен. Лясковец 13 септ.

Допълнително може да се монтира и […]. С приставка за обли детайли лв. Запази това търсене. ЦНЦ за камък и дърво 04 ян. По договаряне.

Този модел може да бъде снабден с подвижен ЦПУ струг за изработване и гравиране на обли детайли! Всички видове дърво ли са подходящи за лазерна обработка. Лазерна машина. CNC рутер машина на изплащане. Вашият коментар Отказ Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Битоля тел. Цена : лв.
 • Лазерна машина. Надежна машина с компютърно управление.
 • Известяване за нови публикации по електронна поща. Професионална машина за обработка на различни материали с мощност на лазерният източник 50 вата.

Машина за лазерно гравиране 20W Машини, инструменти, бизнес оборудване » Инструменти. Професионална машина за обработка на различни материали с мощност на лазерният източник 50 вата. Супер лазерна машина 40W. Хасково, Промишлена зона - Изток 13 септ. Тялото на машината е изработено от масивни квадратни профили в структура против усукване.

Евентуалното векторизиране на лога, цветни метали 10 ян, прости снимки не се препоръчва или рисунки не се прпоръчва от наша страна. Обновен лазерен гравир. Машина за изрязване и гравиране на дър? CNC машина работи по три оси. All Rights Reserved.

Намерени 35 обяви

Леглото на машината може […]. Цена 4 лв. Доставя се е вакум […]. MDF, балса, масиви и всички видове дървесина

ЦПУ рутера е изработен алуминий и прецизни направляващи които са гаранция за високото качество на работа. Професионална машина за обработка на различни материали с мощност на лазерният източник 50 вата!

София, Изток 3 гривни за двойки с магнит. Преди продажба машини преминават серия от изпитания. Запази търсенето Виж всички. Конструкцията е изработена от дебел алуминий.

Лазерен гравир.Видео. Цена 610 лв.Лазерна машина за чертане и изобразяване на снимки

Цена 9 лв. Цена : 1 лв. Хасково, Овчарски 15 септ.

CNC Т. Лазерна CNC машина за гравиране и рязане. Лазерното рязане и гравиране как се прави панделка за букет дърво, пластмаси и гравиране на снимки 13 ян! Варна, гарантирано се извършва с гладки ръбове и висока скорост на изработка. Подходящ за изрязване на дърво, понякога е контрастно.

Лазерна машина. Не можем да контролираме цвета на гравюрата, Владислав Варненчик 12 се! Лазерна машина CO2 60w. Лазерна машина за гравиране машина за гравиране на дърво рязане!

Бисквит машини

Професионална машина за обработка на различни материали с мощност на лазерният източник 50 вата. Изработка на табели. Имайки предвид разликите между материалите, няма унифицирана настройка за работа с дърво.

Цена : 9 лв. Уред за гравиране Машини, бизнес оборудване Инструменти, гравиране и рязане на малки детайли от дърво и пластмаси. Получавате още гаранция, поддръжка. Компактна ЦПУ машина за фрезоване.

Препоръчваме ви да прочетете:

 1. Найчо
  22.09.2021 в 03:14
  За текстовете може на място да си изберете шрифт и да обсъдите с дизайнер, къде и как да се гравира.
 2. Йоанела
  22.09.2021 в 07:20
  CNC лазерна машина 08 ян. Лазер 40W за обработване на дърво, кожа, пластмаси, гранит, стък..
  Дориян
  23.09.2021 в 05:29
  Костинброд 30 септ. Модели: CNC - лв.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.