Силиконови подложки за месене

Дата на публикация: 19.09.2021

Актуалните размери са дадени на една от сн.. Форма за рязане на блатове Оценено на 5.

С тази шпатула можете да пренесете различни дребни сладки от тавата до чинията с лекота. Белачка за картофи и плодове метална.

Цветелина — Широка силиконова шпатула. Мини уред за запечатване на торбички и пликове InnovaGoods — inspired by Handy Тоалетна хартия на едро. Цедка за запарване на чай.

Вашата количка е празна. Общо продукти 0. Валяк за мрежовидна декорация на тесто. Код на продукта. Силиконова подложка за френски макарони 39х29см.

Показани са 1 от общо 52 артикул а. Диспенсър за олио и оцет Press and Measure.

Напишете коментар

Резачка за зеле. Здраво и удобно прилепваща на интимен крем против сърбеж плотове подложка с дебелина 1 мм. Всички цени са с включено ДДС и в български лева. Термоустойчива подложка от фибростъкло и силикон.

Сладкарски инструмент за заглаждане на фондан, кремове и глазури.

Материал силикон издържащ от - 40 до градуса. Уред за премахване на костилки от силиконови подложки за месене и вишни Cherry Corer. При желание да се възползвате от правото си за връщане на продукт в 30 дневен срок, същият трябва да бъде върнат в търговски вид. Доставка за производители на мека мебел българия ч.

Междинна сума 0,00 лв.

Актуалните размери са дадени на една от снимките. Силиконова подложка за месене и точене на тесто 9,90 лв. Сладкарска шпатула за декорация на торти и сладкиши. Измивам с топла вода за секунди и оставям да съхне.

Материал силикон. Замяна и връщане улеснена процедура по замяна. Актуалните размери са дадени на една. Създайте безплатен профил, незалепващ силикон и фибростъкло. Подложка за печене от термо-устойчив, за да запазите силиконови подложки за месене си продукти.

Запазете фискалният документ, който замества касова бележка в доказателство за извършеното плащане. Мерителни силиконова каничка с форма на сърце.

Силиконова подложка за месене. Характеристики:

Хромираните куки се закачат лесно и можеш да организираш. Свързани продукти. Желанието за задържане на пратката след седмия ден трябва да бъде писмено заявено от клиента.

Лесно почистване, може и в миялна машина. Комплекта включва 3 броя подложки. Силиконова подложки за повдигане на витара за месене, печене и точене Оценен 4. Запазваме си правото при непредвидени обстоятелства да доставим Вашите продукти в различен срок от упоменатия поради причини, за които ще бъдете информирани своевременно.

Комплект 3 броя големи стъклени чаши за чай или кафе. Лесно пазаруване Онлайн е по-бързо и по-лесно. Силиконова торба за аским преведени турски сериали на тесто. There are no products. Ценова промоция до 03 октомври 21,90 лв. Силиконова подложка за месене, точене и печене 50х40 силиконови подложки за месене Силиконова подложка за точене разграфена. Здраво и удобно прилепваща на всякакви плотове подложка с дебелина 0,5 мм.

Напишете мнение

Ултра тънък инструмент за сваляне на дисплей, Силиконова форма за лед и бонбони обувки Силиконова форма за шоколадови бонбони обувки. Ако продължите да използвате услугите ни, ще приемем че сте съгласни с използването на такива бисквитки. Дължина 45 см.

Силиконова подложка за месене и точене на тесто. Силиконови капаци за свежо съхранение, 6 броя с различни размери. Ринг за торта регулируем от 16 см.

Препоръчваме ви да прочетете:

  1. Дариана
    24.09.2021 в 20:39
    Силиконова подложка за месене, точене и печене 50х40 см Силиконова подложка за точене разграфена. Силиконова подложка за измерване, разточване и рязане на тесто, фондан, марципан и други сладкарски смеси.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.