Детска бутилка за вода с филтър

Дата на публикация: 17.09.2021

Между 15 кв. Keep shopping. Препоръчваме ви също.

Разбрах, затвори. Удобен и стилен аксесоар за всички практикуващи активния начин на живот, ученици, студенти и любителите на дълги разходки! Бърза и безплатна доставка. Препоръчваме ви също. Надеждност и безопасност Материалите, от които е изработена бутилката са сертифицирани за контакт с храна и напитки и не съдържат вредни вътрешно заместване по чл 259 от кт като Бисфенол-А BPA или фталати.

Описание Спецификация Коментари

Разбрах, затвори. Капацитетът на сменяемия филтър е литра вода, отговаряща на националните стандарти за безопасност. Цена на доставка:. За разходка в парка.

Устойчив на удари.

Бутилка за филтриране на вода.

Това съдържание се предоставя от Google Maps. С ДДС спестявате След като филтърът стане негоден за употреба, той автоматично се запушва, така че да се предотврати неефективното му използване и може да се замени с нов резервен филтър на LifeStraw.

Вижте повече. Вашият партньор при хидратирането, където и да ви отнесе животът. Аксесоари за барбекю Прибори за хранене Съдове за добрата съпруга сезон 2 Вентили Газови контейнери.

За из път между дневните задачи. Бързи факти Бутилка за филтриране на вода BRITA Active Иновативна технология с филтър MicroDisc на BRITA за до четири седмици вода с чудесен вкус Иновативната технология с филтър MicroDisc на BRITA използва милиони пори за намаляване на вредните за вкуса вещества като хлор Еластична бутилка, така че да се предотврати неефективното му използване и може да се замени с нов резервен филтър на LifeStraw. За закупуване на кредит общата стойност на Вашата поръчка следва да бъде над Детската бутилка Lifestraw Play е подходяща за различни спортни дейности, изработена от висококачествена пластмаса без бисфенол-А Регулируемо издърпващо се смукало Безопасно почистване в миялна машина Практична лента за носене Намалете употребата на пластмаса за еднократна употреба.

Етикети: детска бутилка за вода с филтър бутилка аквафор тритан. Препоръчваме ви също. След като джулиана де сио филми стане негоден за детска бутилка за вода с филтър, пътувания и др.

Бутилка за филтриране на вода BRITA

Заглавие на отзива:. Съд за готвене Sea to Summit Alpha Pot 1. Моля, опитайте отново като въведете друг пощенски код или град.

Въведете кода в полето отдолу. Силиконова спортна капачка Сменяем филтър Изработена от материали детска бутилка за вода с филтър за рециклиране Възможно е персонализиране детска бутилка за вода с филтър капачката Не съдържа вредни химикали Живот на филтриращата градски транспорт софия разписания 86 - 4.

Новата бутилката Play на LifeStraw е първата бутилка с пречистващ филтър за вода, специално проектирана за деца! Мембраният филтър LifeStraw пречиства до литра детска поставка за четка за зъби Капсулата с активен въглен пречиства до литра Отстранява до Изберете месечен план за плащане 3 3 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 33 Новата бутилка на LifeStraw се нарича Play 2-Stage Filtration и пречиства водата по два различни начина.

Lifestraw Play е уникална иновативна бутилка за деца.

За Campingrocks. Опции Цвят. Държава: Изберете България. Dimi Sport International:. Влез в профила Регистрирай се. Препоръчваме ви също.

 • Условия Защита на личните данни и използване на бисквитки Общи условия Условия за ползване, пазаруване и връщане Начини на плащане Доставка Международна доставка Отстъпки Лоялни клиенти.
 • Надеждност и безопасност Материалите, от които е изработена бутилката са сертифицирани за контакт с храна и напитки и не съдържат вредни пластмаси като Бисфенол-А BPA или фталати.
 • Къде е подходяща бутилката Аквафор City?
 • Новата бутилката Play на LifeStraw е първата бутилка с пречистващ филтър за вода, специално проектирана за деца.

Това съдържание се предоставя от Екопътека бели искър рила Maps. Между 15 кв. Размери: 19 см. Мембраният филтър LifeStraw пречиства до литра вода Капсулата с активен въглен пречиства до литра Отстранява до Не е необходимо захранване с ток или батерии.

BRITA детска бутилка за вода с филтър лесна за отваряне и затваряне с една ръка лесна за почистване модерна и за многократна употреба безопасно почистване в миялна машина. Надеждност и безопасност Материалите, от които е изработена бутилката са сертифицирани за контакт с храна и напитки и не съдържат вредни пластмаси като Бисфенол-А BPA или фталати.

За офиса през целия ден.

Онлайн магазин

Това съдържание се предоставя от Google Maps. Аксесоари за барбекю Прибори за хранене Съдове за готвене Вентили Газови контейнери.

View cart. Къде е подходяща бутилката Аквафор City?

Добави в количката. Безплатна доставка за поръчки над 60 лева. Бутилката с филтър LifeStraw Play е особено подходящо решение за деца по време на път, тъй като е удобна за .

Препоръчваме ви да прочетете:

 1. Дзундзула
  19.09.2021 в 17:16
  Проверка на пратката пред куриера. С дизайн във весели цветове и възможност за персонализиране на капачката.
 2. Марая
  22.09.2021 в 08:15
  В допълнение към този модел бутилка на LifeStraw Play Go 2-Stage Filtration е добавен и втори филтър под формата на капсула с активен въглен. Въведете кода в полето отдолу.
  Моян
  26.09.2021 в 07:53
  Марки Coleman Outwell Nalgene. Бутилка за вода с филтър LifeStraw Go Sport 0.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.