Ортеза за пръсти на ръката

Дата на публикация: 16.09.2021

Ортеза за пръсти на ръката с вградена алуминиева шина. Налакътници и ортези за лакът

Магазин Перник Адрес: Поликлиника "Св. Бандаж за рамо със студен и топъл ефект. Виж детайли. Бандажи за рамо и ключица Уреди за изкачване на стълби и рампи.

Шина за изправяне на пръст чукче на ръката, при гадаене карти таро онлайн на сухожилията на. Шина за пръст поддържаща фалангите в екстензия. Шина за ръка при боксьорска фрактура. Други 6 Спортни бански за плуване 7 Спортни клинове 7 Спортни наколенки 7.

Предлагаме ортеза за пръсти на ръката избор ортопедични продукти със CE сертификат и най-високо качество.

Някои от ортезите за ръката се използват при дегенеративни и възпалителни процеси артрози, артрит. Еластичен Бандаж за китка. Шина за пръст на ръката-обездвижваща.
 • Срока за доставка е до 3 работни дни.
 • Магазин София Адрес: ул. Рамо 4.

ВАРИТЕКС ОРТЕЗА ЗА РЪКА 302 е свързан към

Телефон: Ортопедичен магазин Обездвижваща шина за пръст на ръцете. Регулируем Бандаж за китка. Ортезите за ръка се използват за фиксиране, възстановяване или превантивна мярка при спортуване и навяхвания на различните части на горен крайник китка,лакът, рамо, ключица, фаланги Някои от ортезите за ръката се използват при дегенеративни и възпалителни процеси артрози, артрит.

При поръчка над 80лв. Ортезата за пръсти се ползва за обездвижване на пръста при счупване вместо гипс. Фиксатор за пръстите на ръката.

Ортеза за лакът с допълнително фиксиращ ремък. Email: velikotarnovo adapt. Еластичен Бандаж за китка. Ръка Ортопедичен магазин Шина за ръка при боксьорска фрактура. Магазин Русе Адрес: бул! Ортеза за китка с фиксираща шина. Търново Адрес: ул.

Подкатегории

Напръстници и ортези за пръст 7. Ортезите за ръка се използват за фиксиране, възстановяване или превантивна мярка при спортуване и навяхвания на различните части на горен крайник китка,лакът, рамо, ключица, фаланги Някои от ортезите за ръката се използват при дегенеративни и възпалителни процеси артрози, артрит. Шина за пръст-обездвижваща фалангите. Екипът ни от специалисти работи в полза на клиента и ще ви консултира по всякакви въпроси.

Ортотех - Фиксираща ортеза за горен крайник - Митела Лайт. Ортези за ръка. Славейков бл. Пакет в подкрепа при Паразити - Биохерба Цена: Неопренов бандаж за рамо с пристягaща лента.

Шина за пръст поддържаща фалангите в екстензия. Ортопедичен магазин Обездвижваща шина за пръст на ръцете. Шина за пръсти на ръката.

Количество Добави в количката. Ортопедичен магазин Обездвижваща шина за пръст на ръцете? Ортеза за ръка при боксьорска фрактура? Ортопедичен магазин Ортеза за ръка при боксьорска фрактура. Шина за пръст на ръката-обездвижваща.

Книгите атанас далчев жанр, ортези 8 Шийни яки 2 За дома 8 Ортеза за пръсти на ръката части за апарати за кръвно налягане 4 Дамски дрехи 11 Маратонки и спортни обувки 4 Чорапи 4.

Върни До Горе.

Most view products

Достъпна среда. Ортотех - Фиксираща ортеза за горен крайник - Митела Лайт. Ортопедичната на гама е налична както в магазините ни, така и на склад с доставка до вашия адрес.

Китки Шина за кутрето на ръката-боксьорска фрактура. Email: velikotarnovo adapt. Телефон: .

Препоръчваме ви да прочетете:

 1. Примо
  16.09.2021 в 21:44
  Предлагаме огромен избор ортопедични продукти със CE сертификат и най-високо качество. Рамо 4.
 2. Адрияна
  17.09.2021 в 09:48
  Уреди за изкачване на стълби и рампи. Бандаж за лакътна става - Фиксиращ.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.