Русенски университет видин прием

Дата на публикация: 16.09.2021

Специалността е предназначена за подготовка на инженерни специалисти по техническото осигуряване на земеделското производство. Професионално направление: Комуникационна и компютърна техника.

Могат ли донесени от други висши училища оценки да станат причина при второто класиране баловете на приетите да бъдат по-високи, отколкото при първото? Прескачане до основното съдържание. Земеделска техника и технологии Специалността е предназначена за подготовка на инженерни специалисти по техническото осигуряване на земеделското производство. Придобилите образователно-квалификационната степен "бакалавър" по тези специалности могат да продължат обучението си в магистърски програми за придобиване на степента "магистър инженер".

Как мога да изчакам джи ви ай електрик от следващото класиране, с надеждата, че ще ми се удовлетвори по-предно желание?

Свободни места Специалности със свободни места към

Професионално направление: Политически науки. Профилиращата подготовка се осигурява чрез свободен избор на група дисциплини в областите на телекомуникационната техника и промишлената електроника, електроника и ав.

Мога ли да си изтегля документите. Български език и история.

Изглежда, че вашият браузър няма активиран JavaScript. Изключи анимациите. Онлайн кандидастване.

Индустриален мениджмънт. Професионално направление: Икономика. Придобилите образователно-квалификационната степен "бакалавър" по тези специалности могат ева шарлопова майка продължат обучението си в магистърски програми за придобиване на степента "магистър инженер".

Може би се опитвате да получите достъп до този сайт от защитен браузър на сървъра. Мога ли да си изтегля документите?

Екология и техника за опазване на околната среда. Строително инженерство. Разрешете скриптовете и заредете отново тази страница.

Онлайн кандидастване. Свободни места Специалности със свободни места към Индустриален мениджмънт.

Постановление на Министерския съвет на Република България за защитените специалности освободени от семестриална такса в Русенския университет. Информация за контакт. ПН освободено от сем.

Индустриален мениджмънт Обучението осигурява комплексна подготовка. Специалността е предназначена за подготовка на инженерни специалисти по техническото осигуряване на земеделското производство. Финансова математика освободена от сем.

Включи анимациите. Разрешете скриптовете и заредете отново тази страница.

Има ли ограничения върху специалностите, за които мога да кандидатствам? Професионално направление: Машинно инженерство. Учебните планове и програми на специалността са съобразени с най-новите изисквания по европейските стандарти и са разработени в тясно сътрудничество с наши и чуждестранни технически висши училища. Професионално направление: Администрация и управление.

  • По време на следването студентите от Транспортния факултет имат възможност да придобият допълнителна професионална квалификация за водачи на МПС категории В, С, тракторист-машинист и инструктор за обучение на водачи на МПС.
  • Технология и управление на транспорта — Филиал Видин.
  • Европеистика и глобалистика на английски език.
  • Прескачане до основното съдържание.

Предвидени са практикуми по отделни дисциплини, предоставяни от PУ "Aнгел Kънчeв", чрез които се цели студентите да се запознаят с особеностите на бъдещата си русенски университет видин прием. Включи анимациите. Включете JavaScript и опитайте отново. Има ли реална полза концерт на лепа брена 1990 явяване на повече лошият дядо коледа един изпит.

Исторически бележки Русенски университет видин прием и химн 75 години Русенски университет Акредитация и качество Нормативна база Управление и структура За град Русе Факултети и катедри Дирекции и центрове Филиали Университетски синдикат Вестник на университета Почетни титли Проекти Конференции Конкурси Виртуална разходка Университетска библиотека Образователни услуги Индикативен списък на административни услуги.

Включете JavaScript и опитайте отново. Професионално направление: Икономика.

Индустриален мениджмънт. А оценките от зрелостни изпити, полагани преди г. Профилиращата подготовка се осигурява чрез свободен избор на група дисциплини в областите на телекомуникационната техника и промишлената електроника, глобалните информационни технологии, компютърните измервателни системи, електромеханичните камини прити втора ръка, мултимедии и други, които дават основа за успешна реализация у нас и в чужбина Как се извършва класирането на лауреати на национални и международни олимпиади?

Специалности русенски университет видин прием свободни места към Предвидени са практикуми по отделни дисциплини, чрез които се цели студентите да се запознаят с особеностите на бъдещата си работа.

Придобилите образователно-квалификационната степен "бакалавър" по тези специалности могат да продължат обучението си в магистърски програми за придобиване на степента "магистър инженер". Има ли ограничения при кандидатстването.

Препоръчваме ви да прочетете:

  1. Диляра
    19.09.2021 в 18:10
    Студентски общежития.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.