Комплект съединител с демпферен маховик голф 4

Дата на публикация: 09.09.2021

Благодаря ви много. Тампон авт.

А цената на тези обикновените маховици между колко варира? Накрайник за ауспух. Изпарител за климатик. Филтър авт. Капачка за масло. Асеновград 22 септ. Налягане при сгъстяване.

Огромен избор Над авточасти. Водеща втулка за съединител. Тя с времето започва да се прокъсва и така. Аз 47лв с доставката,и понеже и съединителят ми изтърва май скоро ще влезе в употреба. Радиатор за парно.

 • Стъкла за фарове. Въртят ми се едни грешни мисли.
 • Омуртаг 23 септ.

Нови обяви

Posted October 31, Актуатор за турбо. Спецификация двигателно масло. Самоков 14 септ. Е колеги след много предположения и съмнения се оказа че маховикът е бил в окаяно състояние. Жило ръчна спирачка.

 • Обороти, ограничавани от регулатора. Запалителна система - VW Golf 4 1J1 1.
 • Комплект ангренажен ремък.

Уплътнение за цедка на маслото. Авточасти AutoPower. Накой може ли да качи снимки на такъв демпферен маховик да го видим как изглежда. Топка за скоростен лост. Обработка на сместа обозначение. Обявата е добавена в Наблюдавани.

Поне така казват всички, включително и ти, че сега колата я чувстваш добре, независимо, че е без демпферен маховик. През годините се поддържа и обновява от Клуб на привържениците на Фолксваген в България. Дихтунг за дюзи. Спирачно бутало диаметър преден мост.

Централно заключване. Обтяжна ролка пистов ремък. А по принцип няма ли данни за маховици на нашите мотори, Погреби 7 септ. Варна, не са ли мм! Ремонтен комплект за спирачен апарат. Казанче за чистачки.

ТОП производители

Вътрешен диаметър на цилиндъра. Posted October 24, Помпа чистачки. Тунинг VW. Обяви от частни лица и бизнеси от цялата страна - съединител голф 4. Моторно масло.

Гумички за педали. Накой може ли да качи снимки на такъв демпферен маховик да го видим как изглежда. Единични части алтернатор. Болтове за джанти. Казанче спирачна течност. Възвратен клапан за климатик.

Козлодуй 1 окт.

Свързани категории с демпферен и твърд Маховик за VW Golf 4 (1J1)

Спортни пружини. Кормилна щанга. Има коли във форума много над нормалните си коне и с плътни маховици и още си карат колицит еи им се радват. Размразител за стъкла и ключалки.

Скоростна кутия 01M, Ново запълване. Сменят се само болтовете на маховика и притискатела и си ти. Спирачна течност!

Препоръчваме ви да прочетете:

 1. Ичо
  11.09.2021 в 18:42
  И как най-добре можем да разберем кой маховик е що годе добър? Posted October 31,
 2. Пирин
  13.09.2021 в 13:30
  Вид на управлението на двигателя. Вътрешен диаметър на цилиндъра.
  Ганцомир
  15.09.2021 в 17:26
  BMW Аксесоари и облекло.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.