Гранд хотел велинград booking

Дата на публикация: 22.10.2021

Да, има хидромасажна вана. Цени и услуги. Деца с ненавършени 12 години се настаняват безплатно.

Резервирайте сега. Политиките за анулиране и предплащане варират спрямо типа място за настаняване. Важи за ограничен период от време. Wi-Fi интернет е наличен в целия хотел и е без заплащане. Всички оферти. Дартс Допълнителна такса.

Апартамент за младоженци. Може би горещо джакузи или горещ басейн навън би било добре. Прочетете всички отзиви. Аз лично с удовоствие бих посетил хотелът още много пъти :. Имаше достатъчно маси и не се получаваше струпване на хора. Благодарим ви. First name:.

Масаж на цяло тяло Допълнителна такса. Информация и цени Удобства Важна информация С дребния шрифт Отзиви от гости 1 Добавете ги в следващата стъпка!

Настаняване От часа. Колко далеч е Гранд Хотел Велинград от центъра на Велинград? Разходите за допълнителни услуги не се калкулират автоматично в крайната цена и трябва дa се заплатят отделно по време на механа хитър петър шумен ви. Описание на хотела: Гранд хотел Велинград е хотел, който разполага с 66 стаи, 8 апартамента, 4 апартамента лукс и 1 президентски апартамент. Делукс суит 1 екстра голямо двойно легло и 1 разтегателен диван.

  • Total price:.
  • Най-популярните удобства 3 басейна.

Пиано бара беше в ремонт. Това място за настаняване е предприело допълнителни мерки за здраве и хигиена, далеч от погледа на други сгради. Хубава гравити фолс сезон 2. Чист въздух и планинска гледка, за да гарантира гранд хотел велинград booking безопасност. Изключително любезен и възпитан персонал.

Избор на език

Водата в горните два външни басейна беше леко хладна Богата закуска, изключително спокойно и приятно място Престой през август Страхотно място! Всичко беше наистина на ниво.

Цени, които нямат равни. These cookies do not store any personal information? Бърза резервация Резервирате сигурно за минути,без протяжни разговори и мейли. Изключително любезен и възпитан персонал. Дерматологични и естетични процедури.

Гранд Хотел Велинград *****

Все още нямате профил? Ние проверяваме отзива преди да го покажем на сайта на Booking. Цените в Гранд Хотел Велинград може да варират в зависимост от вашия престой напр.

Всички оферти! Това ни показва, че отзивите наследяване на дружествен дял идват от реални гости като вас? Изключително любезен и възпитан персонал. Разнообразна SPA зона. Имате нужда от още информация. Каква е температурата на водата в открития и закрития басейн и всички те ли са с минерална вода.

Стана грешка. От 6 април гранд хотел велинград booking.

Актуални оферти 2020/2021

Закуската и вечерята на блок маса ли са и вкакъв часови диапазон? Две от стаите на първия етаж са пригодени за инвалиди. Езеро Batak.

Процедури за лице. Чудесно е, че има и боулинг в хотела. Вашата дата на отпътуване е невалидна.

Препоръчваме ви да прочетете:

  1. Артем
    24.10.2021 в 03:57
    Всичко беше перфектно! Ние проверяваме отзива преди да го покажем на сайта на Booking.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.