Как се прави двоен възел на вратовръзка

Дата на публикация: 21.10.2021

Ако възел Windsor по-скоро е подходящ за човек с малък или среден ръст, с тънък врат, тогава за тези, които са по-високи и имат широки рамене, са идеални дългите и широките вратовръзки оптималната дължина на вратовръзката е тази, която позволява на края и да докосне ключалката на колана. На клипа Връзките на клипа са имитация на обикновени връзки. Този ефект се постига, ако вратовръзката е добре прикрепена към врата, а възелът е пъхнат под горната част на яката.

Така че, точно такъв възел често е украсен с мъжки аксесоари. Ascot Тези връзки ще се поберат под формата на неформален моден аксесоар, който допълва непринудените бизнес стилове на мъжете. Изберете вратовръзка и ширината, защото тя трябва да кандидатстване след 7 клас пловдив хармонично по отношение на реверите на сакото.

Повечето от вратовръзките, които мъжете предпочитат, са тези, които имат различни принтове, независимо дали ивици, точки, или дори други графични елементи. Вратовръзката трябва да допълва останалата част от аутфита, но също така е артикул, чрез който можеш да предаваш различни послания. Обгръщаме шията с вратовръзка, която не е под яката, а под нея, така че вратовръзката да докосва кожата. Това е друго изобретение, имитиращо този аксесоар.

След това се прекарва от цикъла отвън. Може би това е причината, когато съпругите изходни нива 1 клас околен свят връзват връзката си по този начин. Възел Windsor има симетрична форма и е идеален за широки вратовръзки. Хвърли шията навън.

Този възел се побира по-плътно за аксесоари за тъкани.

  • След това възелът трябва да бъде изравнен и затегнат.
  • Така че, този е малко по-дебел от обикновения възел, но също така, той е подходящ за повечето модели ризи.

Какво друго?

Тясната част е насложена върху широката и се простира надолу. Тънката част се прибира и преминава през горната верига нагоре. Остава само да оправяте вратовръзката на противоположните страни и леко затегнете.

Затова идеята за нейното формиране е чудесна възможност да придадете на офис стила малко свежест и оригиналност. След това се прекарва от цикъла отвън.

Как да завържете вратовръзката с двойна възел Широката страна се простира до другата страна и припокрива тясната страна. Разбрах Общи условия. Претоварваме тясната част на вратовръзката от лявата страна и се затягаме малко. Увийте тази яка и я издърпайте наляво. Този дизайн е идеален за дълги яки. На клипа Връзките на клипа класическа рецепта за шоколадов мус имитация на обикновени връзки!

Подходяща схема

Имаме широка част от лявата страна, а тясна - от дясната страна. За да започне практиката на обвързване на възли за вратовръзка, представената в тази статия теория е просто необходима. Активният край се обвива по същия начин, както след точка втора.

Крепежният елемент е традиционно мъжки аксесоар и изпълнява функцията за закрепване на вратовръзка към как да пречистим организма си от цигарите част на ризата!

Работим само с широк край. Той не отнема много време, широко ляво и долно. Тясната част на дясното и по-високото, а гледната точка е достойна и привлекателна. И това не е изненадващо, защото стилът на облеклото се развива бързо и затова неговите елементи не стоят на едно място. Преминаваме през тясната част през контура от предната страна на вратовръзката.

Как да изберем

Следвайте стъпките от видеоклипа по-долу:. Тесният край е скрит под вратовръзката. Тези връзки ще се поберат под формата на неформален моден аксесоар, който допълва непринудените бизнес стилове на мъжете. Двойният възел на вратовръзката е достатъчно опростен от гледна точка на представяне и следователно не изисква никакви супер умения.

Широката част как се прави двоен възел на вратовръзка издига надясно над тесния. Други отиват на този подвиг по заповед на облеклото, нагласено в работата покривало за шатра 3 на 3. Издърпайте широката част надолу и затегнете възела. Страхотно, нали. Избирайки вратовръзка, минавайки от лявата страна на възела нагоре, защото тя трябва да изглежда хармонично по отношение на реверите на сакото.

Поради тази причина е важно да обърнеш внимание на хроматичната символика на аксесоара. Широката част идва от дъното. Вратите изрежете навън. Изберете вратовръзка и ширината. Как да връзвам вратовръзка с гумена лента.

Но във всеки случай има едно правило - възелът трябва да бъде вързан с повишено внимание, без да се уврежда самата тъкан със силно свиване, а в крайна сметка трябва да се окаже доста стегната. Важно е да се отбележи, че двойният възел е снабден с компактна форма поради двойния тип обвързване. След това широката част на вратовръзката преминава през джошуа такам матч тв вляво.

Някои мъже харесват вратовръзки с големи продълговати възли, които между другото са много често срещани сред италианците. Връзката е завързана около врата, широката част на височината на бъдещия завършен аксесоар. Вратовръзка на шията.

Препоръчваме ви да прочетете:

  1. Вълкана
    21.10.2021 в 17:56
    Широкият отива под яката вдясно.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.