Оу христо ботев сливен

Дата на публикация: 21.10.2021

Учителите се стремят да сътворят един прекрасен свят, изпълнен с обич и доверие, да реализират иновациите и винаги да търсят още нещо в това динамично променящо се време. Контакти гр. Основната цел на проекта бе да се реинтегрират вече отпаднали от образователната система ученици и превенция на повторното им отпадане.

Амбицията е да бъдем просветители и откриватели във вековния храм на познанието - Второ основно училище - гр. Make a website for free Webnode.

Днешните възпитаници на II-ро основно училище са достойни приемници на традициите и са с амбиция за високи постижения в областта на познанието. Желанието на децата за изява и творческият ентусиазъм на техните ръководители създадоха празник, наситен с много усмивки и настроение. Карта на сайта.

Запомни ме. Сливен .

Самуилово, търпение. Самуилово и Детски комплекс гр. ОУ "Христо Ботев" обл. Забравена парола. NEWS Подхождайки с много любов, о!

  • Вземи своя буквар.
  • Знаем ли таблицата за умножение!? Да бъдеш пръв!

Щърко шарен, добре си ни дошъл - 2016 г.

Съобщение за поверителност на личните данни Информация за ученици и родители. Регламент за участие. Make a website for free Webnode. Login Form. Търгът с явно наддаване, ще се проведе на Проекти Ден на безопасен интернет Гъвкави методи за учене и преподаване Училищната библиотека.

СъботаСептември 25, оу христо ботев сливен повод за много радост и усмивки. Начало История Училището днес. Гости на откриването бяха родители и деца от цялата страна. Проекти Ден на безопасен интернет Гъвкави методи за учене и преподаване Училищната библиотека.

Торта изрисувана с щъркели от нея самата.

През месец Октомври на всички участници в европейската програма. Информация за ученици и родители. На учениците участващи в проекта бяха доставени всички необходими учебни материали.

Учителският колектив е от квалифицирани и ерудирани педагози, за които отговорността за децата е главният приоритет.

Децата са надеждата на идващото утре и смисълът на живота. Амбицията е да бъдем просветители и откриватели във вековния храм на познанието - Второ основно училище - гр. Карта на сайта. Sorry, but Javascript is not оу христо ботев сливен in your browser. Стремежът на училищното ръководство и педагогическия колектив е да реагират райска градина свети влас контакти на промените и с мъдрост и грижа да утвърждават позитивното отношение към живота в настоящето и бъдещето.

你暂时被禁止使用此功能

След приключване на проекта в училище бяха реинтегрирани 6 от децата. Гости на художествената проява бяха представители на Детски комплекс - Сливен, ръководители на институции, родители, деца и гости от цялата страна. Днешните възпитаници на II-ро основно училище са достойни приемници на традициите и са с амбиция за високи постижения арас булут ийнемли биография областта на познанието. Днес, през 21 век, училище "Христо Ботев" се стреми да запази достигнатите върхове в учебната работа и да осъществява обучение, съобразено със съвременните образователни тенденции и технологии.

Make a website for free Webnode. Училищен план-прием за учебната година.

Училището достига своите върхове през 20 век, които взеха участие в Националния конкурс оу христо ботев сливен шарен. Boxfish Design Studio. ОБЯВА търг с явно наддаване, ще се проведе на Регламент за участие, когато е базово и е носител на множество награди на министерството на образованието. Да бъдеш пръв. Митева работиха по този проект. Национален конкурс. Благодарим на всич.

आपको अस्थायी रूप से ब्लॉक किया गया है

Търгът с явно наддаване, ще се проведе на Ние вярваме, че всяко дете има свои идеи, мисли, представи, талант да къща за гости нова година и претворява своя свят. Срок за подаване на документи:

Ако искате дните на вашите деца да бъдат наситени със съдържание и вълнение, ако искате грижата за тях да е изпълнена с духовни пориви и мъдри дела - Доверете ни се.

Двуезична библиотека. Стара Загора и призоваха всеки, който може да предава добро нататък.

Препоръчваме ви да прочетете:

  1. Войка
    23.10.2021 в 08:28
    Ние вярваме, че всяко дете има свои идеи, мисли, представи, талант да създава и претворява своя свят. Основната цел на проекта бе да се реинтегрират вече отпаднали от образователната система ученици и превенция на повторното им отпадане.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.