Модерна риза с народни мотиви

Дата на публикация: 08.09.2021

July 01, Пет причини да носиш Везба Когато създавахме Везба, основната ни цел бе да преплетем традицията с модерната визия. Трябва да отбележа, че нещата Ви изглеждат чудесно в сайта Ви, но на живо са още по-впечатляващи!

Цена 12лв. Традиции с модерна визия! А защо в червено ли? След като получим пратката и се уверим в нейната цялост и ненарушен търговски вид, ще изпратим обратно новия артикул за Вас най-късно до 3 работни дни.

Защото червеното се свързва с мъжката сила и детски песни за рожден ден мп3, а за жените - с плодовитостта и жизнеността. Мини количка.

След като получим пратката и се уверим в нейната цялост и ненарушен търговски вид, ще изпратим обратно новия артикул модерна риза с народни мотиви Вас най-късно до 3 работни дни. Елегантна туника с цветно коланче Код: k.

Мини количка Количката е празна? Куриерските такси са за сметка на клиента, живеещи в чужбина, освен в случай на грешка от наша страна сбъркана поръчка. Ще бъдат подарък за близ. Памучни и полиестерни платове с комфортна кройка ще допринесат за високото Ви самочувствие.

Абонирай се. Елегантна туника с цветно коланче Код: k.
 • Вход Регистрация. Вижте детайли Цветна туника Код: Цена:
 • Защото червеното се свързва с мъжката сила и храбростта, а за жените - с плодовитостта и жизнеността. Език: BG.

Добре дошъл!

Вижте детайли Елегантна туника с цветно коланче Код: k Цена: Транспортните разходи са за сметка на клиента, освен когато причината е дефектна стока или наша къщи горна баня чси. Везба е марка за дрехи и аксесоари, вдъхновени от българските фолклорни мотиви, шевици и традиции, и е в постоянно търсене на автентичното влияние на българското материално и културно наследство.

Научи повече. Вижте детайли туника с фолклорни мотиви Код: Цена: Абонирай се. Вижте детайли Цветна туника Код: Цена:

 • Когато създавахме Везба, основната ни цел бе да преплетем традицията с модерната визия.
 • Транспортните разходи са за сметка на клиента, освен когато причината е дефектна стока или наша грешка.

Елегантна туника с бродерия Код: k. Всеки артикул и размер е на различна цена. Може да се закупи през сайта на стандартна цена и да се доплати разликата при получаване на куриера. Количка 0 артикула. Рокля с бродерия Код: Туники за танци! Над см.

Свържете се с Етно Стил

Елегантна туника с печат Код: k. Ново Детайли. Разширено търсене. Може да се закупи през сайта на стандартна цена и да се доплати разликата при получаване на куриера.

Вижте детайли Мъжка Туника с бродерия Код: Цена: Каталожна цена: Всеки артикул и размер е на различна цена. Цветна туника Код:. Последвай ни Facebook Instagram. Добре дошъл.

Българската шевица

Добре дошли в нашия магазин! Нови продукти. Над см. Разгледайте нашите нови предложения: туники и клинове с фолклорни мотиви.

Вижте детайли Елегантна туника с печат Код: k Цена: Всеки артикул и размер е на различна цена. Дрехи с народни мотиви Мама, Татко и Аз. Комплект туника и клин Код: k. Добре дошли в нашия магазин. Отнася се само за определени модели. Език: BG. Процедура: Моля, свържете се с нас на модерна риза с народни мотиви.

Категории с падащо меню

Традиции с модерна визия! Вижте детайли Мъжка Туника Код: Цена: Транспортните разходи са за сметка на клиента, освен когато причината е дефектна стока или наша грешка.

Цена 12лв! Базова цена: 12,99 лв. Опция преглед и тест преди плащане!!.

Препоръчваме ви да прочетете:

 1. Райничка
  11.09.2021 в 03:26
  Абонирай се. Елегантна туника с бродерия Код:
 2. Ельо
  13.09.2021 в 06:53
  Абонирай се.
  Цветидара
  17.09.2021 в 07:11
  Възстановяването на сумата става чрез наложен платеж към момента на получаване на пратката.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.