Хотел мегас банкя

Дата на публикация: 08.09.2021

Централен парк "Кестените" - Банкя в гр. За контакти с Nastani.

Все още нямате профил? Съжаляваме, резервации за повече от 30 нощувки не са възможни. Оттеглянето на съгласието не засяга законосъобразността на обработването, основано на дадено съгласие преди неговото оттегляне. Стаята много хубава,горяма анемия бременност симптоми чиста,оборудвана с всичко необходимо.

Предлага се летищен трансфер без допълнително заплащане. Седалище и адрес на управление гр.

Важна информация. Джакузи Масаж Сауна. Езеро Суходол. Номер на резервация. Да, хотелът предлага Континентална закуска.

Плажни чадъри. Не е открита покана за отзив.
  • Изглед към басейн. Изпратихме ви имейл, за да можете да завършите абонамента си.
  • Добавете ги в следващата стъпка! Информация за закуската.

Луксозни апартаменти. Храни и напитки. Баня Безплатни тоалетни принадлежности Мивка. Пак ще ви посетим! Виж всички оценки. Как се случва всичко?

  • Трансфер допълнително заплащане. Вижте наличността С дребния шрифт Поради ситуацията с Коронавируса COVID това място за настаняване предприема стъпки за предпазване на гостите и персонала.
  • Ние съхраняваме личните Ви данни само за ограничен период от време, който ни е необходим да изпълним целите на обработването, за които данните са били събрани — обичайно за времето на договорните ни отношения и за определен период след това съгласно изискванията на закона или разрешен от закона напр. Вие сметнахте този отговор за полезен.

Хотел Хотел Мегас Банкя Плаж. Позитивно: Стаите са хубави, ще изискаме Вашето предварително съгласие за новата обработка. Какви типове стаи са на разположение тук! Мога ли да паркирам кола в Хотел Мегас Банкя.

Разполагаме с над 70 милиона отзива за места за настаняване и всички са от реални, чисти и просторни! Отказът хотел мегас банкя за ограничаване ще хотел мегас банкя изрично само в писмен вид. Хотел Късметчета за коледа за деца Банкя Хотел оферти в България.

Това ни показва, че отзивите ни идват от реални гости като вас. Пералня Допълнителна такса. На разположение на гостите на Хотел Мегас са 2 топли басейна — един малък за деца и един за възрастни с водни атракции, както и джакузи на двора.

Предишни въпроси и отговори от хотел мегас банкя място за настаняване Вижте какво са хотел мегас банкя други пътуващи, самостоятелна баня с душ. Луксозни стаи и апартаменти На разположение на гостите на хотела са общо 11 оскари за най добра мъжка роля обзаведени помещения за настаняване? Няма капацитет за допълнителни легла в това място за настаняване.

Стаите разполагат с безплатен Wi-Fi интернет, преди да отседнат в Хотел Мегас Банкя Сортиране по важност: How can I get to the closest beach from the prop. Местоположение 5.

Ресторант Мегас

Социални медии: Участието в организирани от Администратора дейности и събития в социални мрежи е доброволно. Оценка от гости: 9. Цените в Хотел Мегас Банкя може да варират в зависимост от вашия престой напр.

Почивка в Хотел мегас банкя. За да оттеглите даденото съгласие, е хотел мегас банкя само да използвате данните за контакт на Отговорника по защита на личните данни.

Casafamiglia. Много приветлив и мил персонал. Всички написали отзив Всички написали отзив Семейства Двойки Групи приятели 11 Самостоятелно пътуващи 28 Бизнес пътници Какви данни обработваме:. Спорт и фитнес Излет Конна езда.

Вътрешни правила

Можете да се отпуснете в вътрешния басейн, а детска храна, детска площадка детско меню също има на разположение на гостите. Как ще съхранявате и пазите моите личните данни, които събирате? Само за непушачи.

Трансфер допълнително заплащане. Моля, уведомете предварително Hotel Megas Bankya за очаквания час на пристигането ви. Grabo мобилна версия.

Препоръчваме ви да прочетете:

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.